Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Adam og Eva hentet hjem flere priser under

Prisdryss til norsk frisørkjede

Tok storeslem under prisutdeling.

Lørdag ble bransjemessen Hår & skjønnhet arrangert på det nyåpnede storhotellet The Hub i Oslo sentrum. Det er årets absolutt største begivenhet for den norske frisør- og velværebransjen, og rundes av med den prestisjetunge prisutdelingen Årets frisør.

Her var Adam og Eva sterkt representert med hele ti nominasjoner i fem ulike kategorier.

Kreativ leder ved Adam og Eva, Eirik Thorsen hentet hjem prisen for Årets herrefrisør.

Kreativ leder i Adam og Eva, Eirik Thorsen, hentet hjem prisen for Årets herrefrisør.

Dette sier juryen i sin begrunnelse:

«Prisvinneren byr på en ung, fresh og sporty street-look med en editorial touch og variert tekstur. Det er naturlig og rent. Stylingen er virkelig god. Flotte arbeider. Vinneren byr på sterke modeller som uttrykker looken på en forbilledlig og god måte».

Adam og Eva stakk av med hele tre priser under helgens prisutdeling, de to andre for Årets frisørkonsernog Årets lærling som gikk til Silje Markussen ved Adam og Evas avdeling på Steen & Strøm i Oslo.

Om Adam og Eva sier juryen følgende:

«Prisvinneren er dedikert til frisørfaget, og viser dette med stor tydelighet – og stolthet. Konsernet har tatt mange grep for å fornye seg, men selv med en overordnet markedsplan har hver avdeling sin egen identitet og markedstilnærming. Det investeres med og i – glede. Den unike bedriftskulturen vokser videre».

Thorsen er også nominert til to priser under Nordic Hair Awards, henholdsvis Nordic Colour Technician of the Year og Nordic Women’s Hairdresser of the Year.

Nylig hentet han også hjem prisen All-Star Challenge 2019 delt ut av det amerikanske herremerket American Crew. Som vinner fra Norge er Thorsen med videre til den globale finalen.

Se Eirik Thorsens vinnerbilder her:

[soliloquy id=’68015′ type=’gutenberg’]

Hovedbilde: Kristoffer Myhre.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer