Prinsesse Dianas gamle collegegenser solgt for nesten en halv million kroner

Folkets prinsesse pleide å spille paparazziene et puss i denne genseren.

At Prinsesse Diana var superpopulær mens hun levde kan umulig være nytt for noen. Da hun døde i en tragisk bilulykke i Paris i 1997 strigråt folk på gatene rundt om i London, og en hel verden var tilsynelatende i sorg.

Med sin helt særegne, gode sans for mote ble hun ikke minst et internasjonalt moteikon, en trendsetter og en favoritt å kle opp for designerne.

Les også: Nå har Off-White-designeren latt seg inspirere av Prinsesse Diana

Prisen paparazzifotografene fikk betalt av den kulørte pressen for bilder av Prinsesse Diana, var såpass høy at de hang etter henne som et slips hvor enn hun gikk. Hver eneste gang hun forlot treningsstudioet sitt sto en hel hærskare av dem utenfor klare til å knipse bilder; og det var her hun bestemte seg for å spille dem et puss:

Vel viten om at splitter nye antrekk ville ha høyest salgsverdi begynte hun nemlig å ha på seg den samme collegegenseren hver eneste gang hun forlot gymmen; en fra Virgin Atlantic med påskriften «Fly Atlantic», som hun hadde fått av grunnleggeren av det amerikanske flyselskapet, Sir Richard Branson.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av ELLE KOREA 엘르 (@ellekorea)

Og det er nettopp denne genseren som nå er blitt auksjonert bort til hele 50 000 dollar, tilsvarende 420 000 norske kroner.

Ifølge britiske Elle ga prinsessen genseren i gave til sin tidligere personlige trener, og det er hun som nå har valgt å auksjonere bort genseren via et auksjonssted i Boston. Vinnerbudet kom fra en anonym samler i California.

Les også: Alt om kjolene til Meghan Markle