Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Pokemonfeberen inntar moteverdenen

MTQwMjEyMTEwMjM4OTUwNjMz

Louis Vuitton/Pokexfashion

Ingen trend går forbi moteverdenen! Så når det virker som hele universet løper rundt med mobilen i hånda og jakter Pokemon, tar det ikke lange stunden før de japanske animasjonene dukker opp i diverse motesammenhenger.

For eksempel har noen kreative sjeler på motenettsiden Stylight laget Pokemon-versjoner av kjente moteskikkelser – Karl Lagerfeld som Ninetales, Anna Wintour som Charmander, Cara Delevingne som Pikachu og Victoria Beckham som Mew. De valgte Pokemonene har alle noen egenskaper til passer til det forskjellige moteikonene, som for eksempel at Cara Delevingne og Pikachu har til felles at de begge er elskverdige og lekne.

Pokemon CollageDen amerikanske stylisten, Francis Phommisai aka Pokexfashion, har også kombinert sine to lidenskaper, nemlig Pokemon og mote. Pokexfashion gir kampanjer til diverse luksusmerker nytt liv med et touch av pokemonverdenen – og motehus som Prada, Miu Miu, Versace og Louis Vuitton har fått gjennomgå.

Dette er forøvrig ikke første gang moteverdenen lar seg inspirere av japanske animasjoner. Blant annet var animefiguren «Lightning» fra spillet Final Fantasy kampanjemodell for Louis Vuitton i fjor.

MTQwMDc3NjQ1MDEzNDU5OTc5

Prada/Pokexfashion

tumblr_nwngbgKja21qktfamo1_1280

Pokexfashion

MTQwMjEyMTEwMjM5MDE2MTY5

Miu Miu/Pokexfashion

MTQwMjEyMTEwMjM4OTUwNjMy

Versace/Pokexfashion

Les også: Grav deg tilbake i SATC-garderoben

Les også
Jacquemus teamer opp med Nike

Siste saker

Mest lest nå
Les mer