Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Phoebe Dynevor viser seg med sin nye kjæreste - se de første bildene
Etter flere måneder med spekulasjoner er romanseryktene endelig bekreftet. Foto: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images

Phoebe Dynevor viser seg for første gang med kjæresten Pete Davidson – se bildene

Phoebe Dynevor har funnet lykken med ekskjæresten til Ariana Grande.

Phoebe Dynevor ble for alvor kjent i rollen som Daphne i Netflix-suksessen Bridgerton da den premierte i vinter.

Motebransjen snappet fort opp den lovende 26-åringen, og allerede i februar debuterte hun som modell i kampanjen til London-baserte Self-Portrait.

Karrieren til Phoebe Dynevor skjøt virkelig fart etter rollen som Daphne i Bridgerton. Foto: Instagram @phoebedynevor

Til tross for at mange var overbevist om at det foregikk noe mellom Dynevor og skuespillerkollegaen Regé-Jean Page, ble hun i april koblet til komiker og skuespiller Pete Davidson.

Han har ikke akkurat mangel på velkjente kvinner i datinghistorikken sin. Han har blant annet datet Margaret Qualley, Kate Beckinsale, Kaia Gerber, og i 2018 ble han forlovet med Ariana Grande. Det tok ikke lang tid fra de begynte å date til hun fikk en ring på fingeren, men forlovelsen ble brutt bare noen måneder senere.

I helgen kunne Dynevor og Davidson endelig bekrefte romanseryktene, da de dukket opp på Wimbledon sammen – og de la ikke skjul på følelsene for hverandre.

Se bilder av det nyforelskede paret her:

Phoebe Dynevor og Pete Davidson dukket opp på Wimbledon sammen i helgen. Foto: Karwai Tang/WireImage
Foto: Karwai Tang/WireImage
Foto: Karwai Tang/WireImage
Foto: Karwai Tang/WireImage

Da romanseryktene først oppstod mellom de to i april var forholdet visstnok basert på meldinger og FaceTime, da langdistanse var et faktum, skriver Us Magazine. Men det skulle ikke være nok til å stoppe romansen fra å blomstre.

– Pete og Phoebe står forstsatt sterkt til tross for at de ikke får tilbrakt tid sammen fysisk, sa en kilde til magasinet da.

Les også: 7 ganger Jennifer så fantastiske ut sammen

Siste saker

Mest lest nå
Les mer