Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Peak Performance gjør sitt første store designsamarbeid på 30 år!

oda_peak_nigel_01_049

Peak Performance ble grunnlagt i Sverige på midten av 80-tallet av tre kompiser som alle hadde en forkjærlighet for alpint. De var lei av alle de flashy, knallfargede skidraktene tiåret hadde bydd på og startet derfor å lage sine egne mer funksjonelle, minimalistiske klær. Dette fenget tydeligvis massene og Peak Performance har fortsatt å være et relevant sportsmerke i nå over 30 år.

Denne vinteren lanserer det svenske sportsmerket sin aller første samarbeidskolleksjon sammen med den legendariske britiske designeren Nigel Cabourn. I Over 40 år har han jobbet med å redefinere sports-, militær- og arbeidsklær under sitt egentitulerte merke.

Resultatet er en kolleksjon på 20 unisex plagg bestående av alt fra kåper i saueskinn til skibukser, inspirert av den svenske skipatruljen.

oda_peak_nigel_02_067
oda_peak_nigel_03_051

oda_peak_nigel_04_003

oda_peak_nigel_06_023

oda_peak_nigel_05_042

– Vi brukte måneder på å lete gjennom Nigels omfattende arkiv av militærklær for å finne frem til det perfekte plagget å gjenskape. Gatemote har for tiden mye fokus på aktivitet og det militære, noe som passet oss begge godt, sier Sofia Gromark Norinder. I dag ønsker ikke folk bare å se bra ut, de integrerer sport inn i livsstilen sin. Vi har utnyttet dette fenomenet i konstruksjonen av kolleksjonen., forteller Sofia Gromark Norinder, designsjef for Urban hos Peak Performance.

Peak Performance er forøvrig et av yndlingsmerkene til den norske spellemanns-nominerte RnB-stjernen Unge Ferrari. Han laget nylig en mini-limited edition kolleksjon bestående av 50 t-skjorter for det svenske merket, i forbindelse med butikkåpningen deres på Karl Johan.

Peak Performace x Nigel Cabourn FW17 blir tilgjengelig i utvalgte butikker i september 2017.

Les også: Dette gleder Melk & Honning seg til i 2017

Les også
M&H toppliste: 10 bikinier og badedrakter til sommeren

Siste saker

Mest lest nå
Les mer