pandora

Pandora hyller kvinnen i ny kolleksjon

Blir dette høstens viktigste tilbehør?

Onsdag lanserer det danske smykkemerket Pandora sin nye kolleksjon. Pandora Reflexions er et nytt konsept som feirer ulike karakterer med armbånd i mesh med charms for en moderne stil: Det skal være enkelt, kult og rent.

Filosofien bak den nye kolleksjonen er at smykkene skal være like individuelle som kvinnene som bruker de. 

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Pandora har, siden merket ble grunnlagt i 1982, fått et navn verden over. Mest kjent er de kanskje for sitt særegne preg på smykker og ikke minst charmsene man kan samle på.

Med Reflexions kan du fremme din personlige stil ved å reflektere over hvem du er.Pandora

«Med Reflexions ønsker vi å tilby kvinner noe som reflekterer over hver del av personligheten deres», forteller Francesco Terzo og A.Filippo Ficarelli, kreative direktører ved Pandora, og fortsetter:

«Det stilrene designet gjør at kvinner kan leke seg med hvordan de selv ønsker å bruke det».

Selve idéen kom til smykkedesignerne mens de studerte renessansen, en periode hvor kvinner fant deres kreative styrke i kunst, litteratur og vitenskap. Smykker ble et viktig verktøy for å uttrykke seg selv, og blir også i dag brukt for å fremme personlig stil – slik det gjorde for hundrevis av år siden.

Kolleksjonen består av armbånd i sterlingsølv, Pandora Rose og Pandora Shine som er 18k gullbelagt sølv.

Et utvalg av charms vil også være tilgjengelig når kolleksjonen blir lansert. Her finner vi blant annet et infinity-tegn, en ring med shimmer og klassikeren Pandora floating locket.

Pandoras tips til Reflexions-kolleksjonen er å kombinerer ulike charms i ulike materialer. Du kan selv mikse og matche ulike nyanser av sølv, gull og rose for ditt helt eget personlige uttrykk. Du kan også bruke armbåndene som en choker eller helt uten charms for å uttrykke stilen din.

Reflexions vil være tilgjengelig fra 4.oktober.

Artikkelen fortsetter under annonsen
pandora reflexions pandora pandora reflexions

pandora charmsAlle bilder: Pandora