Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

På mandag starter den syvende sesongen av Game of Thrones

Ny moteserie viser hovedkarakterene slik du garantert aldri har sett dem.

Game of Thrones har gjennom seks sesonger frydet og sjokkert både gamle fantasy-fantaster og ny-konverterte fantasy-fans til de grader. Filmingen av sesong syv ble startet i august i fjor, og om fem dager har den premiere. Alle hjerter gleder seg.

Skuespillerene som har vært med fra starten av har selvfølgelig fått en voldsom oppsving på karrieren. For de to kommende sesongene har de som sitter med hovedrollene forhandlet seg til å få 20 millioner kroner per episode. De er blitt velkjente fjes på forsiden av magasiner og sitter stadig i dype lenestoler på talk show programmer på tv.

Men til tross for at seriens kostyme designere har gjort en flott jobb med å gjenskape en fordums look, og at en del moteskapere klart har latt seg inspirere av dens estetikk, er linken mellom GoT og motebransjen ganske fjern.

Men nå kortes den avstanden ned. Time Magazine har dedikert hele det nyeste nummeret til den ekstremt populære serien, og gitt den britiske motefotografen Miles Aldridge frie tøyler til å style og ta bilder av de åtte hovedkarakteren, melder magasinet It’s Nice That i dag.

Resultatet er at Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Maisie Williams og Kit Harrington alle fått en skikkelig fargesprakende, oppdatert look, inspirert av portretter fra Renessansen mikset med pop-art og psykedelia.

Se bildene her:

Les også: Twin Peaks: TV-serien som aldri går av moten

 

Les også
5 kjappe motenyheter: Har du gått glipp av dette?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer