Oslo Runway: Bli med backstage

Vi tar deg med bak scenen hos noen av de norske designerne.

Vi ser tilbake på forrige uke og helgen som var preget av moteshow eller moteshow. Oslo Runway kunne by på tre dager med tettpakket program av alt fra kommersielle, til kunstneristiske og nye, mindre kjente designere. Backstage på flere av visningene har Melk & Honning hatt fotografer, som har fanget de hektiske minuttene rett før og etter visningene. Se modellene i det de får på seg plaggene, signert norske designere.

ESP

Elisabeth Stray Pedersen representer mote på erkenorsk vis. Hun inviterte til visning på sin nye fabrikk i Kabelgaten på Økern, hvor modeller gikk rundt symaskiner og stoffer i et stort rom. Modellene var kledd i kåper, jakker, bukser og blazere – i god, norsk ull.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Foto: Silje Skarra

Line of Oslo

Line Varner og resten av jentegjengen bak Line of Oslo, inviterte til visning på Krypton film. I gruppen av vakre modeller, fikk vi blant annet se toppbloggeren Kristine Ullebø.

Bilder: Silje Skarra

Cala & Jade

Tilbehørsmerket Cala & Jade har gjort seg bemerket for sine iøyefallende vesker og belter. Kolleksjonen kom godt frem i vakre omgivelser på Vigeland-museet og modellene var plassert rundt skulpturene. Denne presentasjonen ble godt mottatt av publikum!

Bilder: Silje Skarra

byTiMo

På lik linje som forrige sesong, inviterte byTiMo, med Tine Mollatt i spissen, igjen til visning på tradisjonsrike Theatercaféen. Mellom bordene gikk modeller i blomstrete kjoler i kjent byTiMo-stil.

Bilder: Silje Skarra

FWSS

Det norske suksessmerket FWSS holdt visning i Blenders nye lokaler i Oslo sentrum.

Bilder: Silje Skarra

Artikkelen fortsetter under annonsen

Veronica B Vallenes

Vallenes inviterte til en presentasjon av hennes høst/vinter 2018-kolleksjon på Nasjonalmuseet. Her gikk modellene rundt i to rom og poserte på midten.

Bilder: Alvin Santos

Admir Batlak

Admir Batlak inviterte igjen til åpen visning på Galleri Riis. Her var det ingen backstage med fotografer, men Melk & Honning hadde en egen fotograf inne på utstillingen, før rommene ble fylt opp av moteinteresserte mennesker. Modellene stod i positur i halvannen time – og vi er helt imponert!

Bilder: Alvin Santos

Maud & Fram

Merkene fra butikksuksessen Høyer, Maud til dame og Fram til menn, holdt for andre gang visning under Oslo Runway. Under visningen av Fram ble publikum overrasket med show fra Arif, som også fronter den nye kolleksjonen til merket.

Bilder: Alvin Santos

Hovedbilde: Backstage hos FWSS. Foto: Silje Skarra

Les også: Oslo Runway: De største streetstyle-trendene