Untold Stories vil innta Europa

Oslo-baserte Untold Stories er klare for å innta Europa

Annonsørinnhold

– Mote trenger ikke være så komplisert.

– Untold Stories handler mer om følelser enn holdninger, forteller Anne og Espen Børresen om det norske motemerket Untold Stories som etter bare to år på markedet nå er i ferd med å innta Europa. 

Det var etter å ha jobbet i motebransjen i over 20 år, at duoen ville skape noe helt eget. Med bred erfaring innen distribusjon og en unik innsikt i markedet, savnet de begge et kommersielt merke som kunne levere inspirerende design og kvalitet til en overkommelig pris. Untold Stories traff butikkene første gang høsten 2017, og i dag leverer de fire fullverdige kolleksjoner i året.

– Mote trenger ikke å være så komplisert. For oss handler det om å tilby plagg og kolleksjoner som kvinner trives i, uavhengig av alder og fasong. Plaggene skal være lette å forstå, lette å like og lette å kle slik at de enkelt kan tilpasses ulike garderober og hverdagshistorier, sier Anne.

Inspirert av folk og selve livet, har hver kolleksjon en unik historie. Tanken er at Untold Stories skal være en naturlig del av hverdagens små og store øyeblikk – fra travle arbeidsuker og sofakos med familien til weekendturer og feiringer med gode venner. Målet er å skape plagg som gir varme, glede og tilhørighet, uansett hvor man er eller hva man gjør, forklarer de to.

Den nyeste kolleksjonen har fått navnet Love. Wear. Repeat, og er perfekt for vintersesongen vi nå er på vei inn i. Dette er en kolleksjon hvor motsetninger tiltrekker hverandre: Det feminine møter det maskuline, nordiske sjøtoner møter rosa og bordeaux, enkle basisplagg møter print inspirert av Sør-Europas varme terrazzo-fliser, og steinvasket denim møter deilig strikk i nøytrale toner. Kolleksjonen er allerede å finne i butikker landet over – og snart også i resten av Europa. 

– Med en fantastisk mottakelse på hjemmemarkedet, håper vi på like rask vekst internasjonalt, sier paret.

– Det blir en spennende høst, med mange nye historier å fortelle.

Alle foto: Håkon Jørgensen, modell: Josefine Vogt/Idol Looks.