Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Avenue foto ignat wiig
Foto: Ignat Wiig

– Opptatt av at klærne skal vare lenge og at de kan brukes i mange år

Avenue viste under Fushions andre dag.

Etter å ha startet med å designe t-skjorter under navnet Avenue, ble det norske motemerkets første kolleksjon til i 2014. Det hadde lenge vært en drøm for Gustaf Gyllenhammar og Ingvild Abrahamsen å lage deres eget klesmerke med utgangspunkt i en idé om unisex-plagg i naturlige materialer.

– Vi er opptatt av at klærne skal vare lenge og at de kan brukes i mange år, forteller Gustaf Gyllenhammar til Melk & Honning.

Han forteller at det alt i alt har vært en god opplevelse å starte eget merke, men at det også har vært utfordringer.

det alt i alt har vært en god opplevelse å starte sitt eget motemerke, men at det også har vært noen utfordringer.

– Oslo har et bra motemiljø og det har også sine fordeler å ikke være så stor når man starter opp. Med internett og sosiale medier så når man jo ut til hele verden.

Under Fushion denne uken holdt Avenue visning på Villa Stenersen. Villaen i Oslo ble tegnet av arkitekt Arne Korsmo og bygget i 1937-1939 for finansmannen, kunstsamleren og forfatteren Rolf Stenersen og hans familie. Den skulle fungere som både bolig og ramme for den imponerende kunstsamlingen hans.

Gyllenhammar forteller til Melk & Honning at årsaken til at de ønsket å holde visningen her var av den enkle grunn at det er ett av de flotteste husene i Oslo.

Les også: Se bildene fra Fushion dag 2

Siste saker

Mest lest nå
Les mer