Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Min ønskeliste: Storm Pedersens stilige chihuahua Truls

15401420_1528068443875597_1196554108_n

Melk & Honning elsker julen – og spesielt julegaver. I år har vi søkt etter inspirasjon til julegaveinnkjøpene på ønskelistene til et knippe velkjente, moteriktige personer – og denne gangen en liten stilig hund kalt Truls.

Man skulle kanskje tro at han «har alt fra før» med Storm Pedersen som far, men Truls har mange ting han håper ligger under treet den 24 desember. 


– Hva er den beste og verste gaven du noensinne har fått?

Den beste gaven jeg har fått, var et opphold på The Thief Spa. De skjønte hva jeg trengte og jeg har aldri fått så god «dog treatment» i mitt liv. Den verste gaven var nok da eieren min kom med et humlekostyme og trodde det var kult. Det var ikke det.

– Hva (tror du) er den beste og verste gaven du har gitt?

Hmmmm….jeg tror den beste gaven jeg kan gi, er å bare være meg selv. Det er viktig for meg å vise verden at det er greit å ikke være som alle andre, og at det er slik man blir lykkeligst. Den verste gaven gir jeg hver eneste dag, når jeg og pappaen min går tur. Jeg legger gaver overalt, men jeg tror han liker det, for de blir plukket opp og pakket inn hver eneste gang. For en dust.

nylig-oppdatert150-002
1. Jeg elsker å leke, men det virker som om eieren min tror jeg kan leke med hva som helst. Som modellhund er det viktig å ha leker som reflekterer et mål og hvem du vil asossieres med. Jeg er en målrettet hund og ønsker meg nye leker fra Chewy Vuiton.

Les også
Jacquemus teamer opp med Nike

2. Pappaen min elsker streetwear, så jeg vil gjerne matche han når han sprader rundt som en sirkushest. Jeg tenker det kunne gjort seg med en  «I fell like Pablo» – genser fra Kanye West.

3. Jeg ønsker meg en mørk designerseng i dansk stil. Til nå har jeg måttet ta til takke med å sove på sofaen til pappaen min, eller i et standard plastbur, og jeg føler det ødelegger imaget mitt.

4. Jeg har et par låtskrivere på saken for å produsere en singel for meg. Jeg tenker man får lære av de største i bransjen, så jeg ønsker meg dette settet som verdens eldste popstjerne, Madonna, gikk med i sin tid. Det er på tide det blir tatt fram i lyset igjen. Jeg skal selvsagt gjøre dette maskulint, og på min egen måte, men dette kler musikken min veldig godt.

5. Jeg har aldri skjønt hvorfor hunder skal ha egne hundeskåler…Har du? Jeg vil bare ha en pen skål å drikke av og en pen skål å spise fra. Maten blir ikke bedre av en hundeskål, så derfor ønsker jeg meg de sorte Lotus-bollene fra Arne Clausen. Passe kule, og så matcher de «day beden» jeg ønsker meg.

Les også: De andre «Min Ønskeliste»-sakene her. 

Siste saker

Mest lest nå
Les mer