Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Denne kolleksjonen fra norske Hasla er blant det Melk & Honning-redaksjonen ønsker seg nå
Haslas nye Venus-kolleksjon står på ønskelisten denne våren

Dette ønsker Melk & Honning-redaksjonen seg nå

Norsk mote, digge duftlys og blomstret sengetøy er på vår ønskeliste.

Endelig er våren her – på ekte. De siste helgene har vært magiske, og værmeldingen lover gull og grønne skoger litt til. Med det kommer drømmer om en bedre tid der ting igjen åpner opp, og vi kan komme tilbake til en ny normal. Da skal vi pynte oss masse! Her er noe av det vi drømmer om nå:

Ida Elise Eide Einarsdóttir

– Svenske Annynord lager de aller fineste skoene – slik som disse hvite loafersene.
Kr 1899 her

– Ikke bare ønsker jeg meg det, jeg har allerede kjøpt det. Dette skjørtet fra norske Envelope1976 er det første jeg skal bruke når samfunnet åpner opp igjen. Jeg liker at jeg kan regulere lengden – det gjør at skjørtet kan brukes ikke bare på ulike måter, men også til ulike anledninger.

Bikinioverdel kr 490 her og truse kr 250 her – begge fra COS

– Jeg vet det fortsatt er lenge til sommer og sol, men jeg kjøper badetøyet allerede nå. Mine favoritter kommer fra merker som Toteme og Envelope1976, men et noe rimeligere alternativ er fra high street-favoritt Cos. Hvitt badetøy er jo egentlig helt dust, men det er så fint!

Ida Elise Eide Einarsdóttir
Drømmekjole fra norske Tom Wood og deres nyeste Ten by Tom Wood. Kr 5999 her
– Enda en kjole, jeg vet. Men denne har jeg ønsket meg lenge. Danske Skall Studio er blitt ett av mine favorittmerker. Pluss for mer bærekraftig design. Moonlight dress ca kr 3000 her
– Jeg vil være Léa Seydoux – også vil jeg ha vesken hennes. Den er ikke akkurat i budsjettet mitt akkurat nå. Men det er lov til å drømme. Capucines-vesken fra Louis Vuitton er en klassiker fra 2013 som er blitt et av det franske luksusmotehusets aller mest populære produkter. Denne koster over 50k, så det blir med drømmen.
– Dette armbåndet fra norske Haslas Venus-kolleksjon er akkurat passe chunky. Superfint til etterhvert solbrune armer. Armbånd i gullbelagt sølv kr 2499 her
Louis Vuitton Extraordinary Voyages kr 600

– Jeg samler på Louis Vuitton sine reisebøker. Denne våren lanserer det franske luksusmotehuset boken Extraordinary Voyages som tar deg med verden rundt på 50 stopp illustrert med vintage fotografier og reiseplakater som trigger reiselysten for alvor. Bildet over er fra et cruise i Norge i 1930.

Stine Nibe Ravneberget

Utopia sengesett
– Jeg er egentlig mest fan av hvite sengesett som gir meg hotellfølelsen hjemme. Men dette elleville sengesettet her fra franske Yves Delorme er til å dø for. Med pollenallergi som allerede er i gang, kan jeg sove søtt i allergirus med dette tucket godt rundt meg. Fra kr 2049 her
Vagabond loafers
Ønskeliste: Loafers fra Vagabond kr 1399 her

– Når jeg omsider kan reke rundt i Oslo (med munnbind, antibac og avstand, så klart), blir det i et par sorte, klassiske loafers som gir litt Gucci-vibber, uten å være en blåkopi. Litt i samme gata som en beat-elskende og dansende Audrey Hepburn i Funny Face fra 1957. Bortsett fra at hun danset rundt i ballerinasko, da.

Stine Nibe Ravneberget
Stine Nibe Ravneberget
Stine Goya
– Jeg har lett så lenge etter den riktige sebrakjolen, og her er den! Pussig nok fra min danske navnesøster Stine Goya, mest kjent for sine fargesprakende design. Kr 2240 her
Ray Ban
– Til tross for at motehus som Gucci, Tom Ford og Miu Miu lager det som i mine øyne er noe av de lekreste solbrillene man kan komme borti, vender jeg stadig tilbake til klassiske Ray-Ban med sine ikoniske modeller. Blir ikke tøffere enn Clubmaster, synes jeg. Kr 1610 her
byTiMo
Ønskeliste: Kjole fra byTiMo kr 4199 her

– Var det ikke egentlig i fjor at lange hvite bondekjoler med engelske blonder var pop? Trenden var inspirert av de hvite blondekjolene Marie Antoinette brukte da hun lekte bondetuppe på sin private bondegård utenfor Versailles. Etter et år med korona, er jeg nesten blitt litt sky for andre mennesker. Perfekt å gjemme seg bort i en kjole som denne da.

Lancaster
Solkrem fra Lancaster kr 365 her

– Mens jeg er dronningen av solkrem på sommeren, skal jeg ærlig innrømme at jeg ikke er den beste til å påføre det resten av året. Men det burde man faktisk. For skadelige UVA og UVB-stråler gjør skade og elder huden, også om vinteren. Da gjelder det å finne en digg krem som smelter ned i huden, og passer sammen med resten av hudpleierutinen og make-up.

Caroline Krager

Foto: Instagram @carolinekrager

– Story MFG ble startet i 2013, men har havnet på alles lepper den siste tida. Når ting åpner opp her i London 21. juni vil jeg dra på utendørsrave i denne vesten som både er i tråd (no pun intended-ish) med strikketrenden de siste årene OG minner meg om styggfine ting på 90-tallet. Den har passende nok navnet «Party vest».

Party vest, Story MFG, 5423 kr her

– Noe fra Issey Miyake sitt Pleats Please-konsept står alltid på ønskelista mi. Kanskje fordi it-DJ Peggy Gou stadig vekk popper opp på Instagram iført en ny, fresh variant, som får meg til å falle for de plisserte plaggene gang på gang. Nå er det denne kjolen i en perfekt, ikke-kjedelig blåfarge jeg sikler på.

Issey Miyake, 5081 kr her.

– Post-pandemic-looken kommer til å være extra som søren for de aller fleste av oss. Og hva faller vel mer innenfor den kategorien enn å ha penger hengende fra øreflippene?! Jeg har tenkt på å skaffe meg disse fra Michael Olestad en stund – nå er tiden inne.

Michael Olestad, Money clip, 800 kr her.

– Dette settet fra Paloma Wool er perfekt for søndager i sola, litt fyllesyk etter en sen lørdagsnatt, men klar for å stikke på et nice sted for å spise brunsj, på et marked, treffe noen gode venner.

Overdel, 960 kr her og underdel 1350 kr, her.

– Jeg får aldri nok parfymer og denne varianten fra Stora Skuggan er jo et lite kunstverk i seg selv. Med toner av Bergamot, fikenblad, furu, røyk og vetiver er den midt i blinken for én som elsker unisex-dufter. Denne svenske parfymeskaperen brukte visstnok fire år på å komme frem til denne mystiske duften, som blant annet beskrives som «tåkete men ikke akvatisk, floral men ikke tam, røykfull men ikke tung». Spennende.

Mistpouffer, Stora Skuggan, kr. 1400 her.

Les også: Vi har testet vårens skjønnhetsnyheter så du slipper

Siste saker

Mest lest nå
Les mer