Bella Hadid backstage før Jacquemus Aw'20-visning - Bilde: Instagram @jacquemus

Ny spalte: Månedens hotteste: januar

Annonsørinnhold

Melk & Honnings heteste favoritter.

Nå, som det i følge mange på Instagram «føles som 57. januar», kicker Melk & Honning i gang en ny spalte. 

Hver måned fremover skal vi kåre månedens aller heteste innen mote og popkultur i samarbeid med Burger King.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er tingene som får blodet til å bruse og fjeset til å endres til et levende hjerteøye-emoji.

Burger King og Sriracha har nemlig lansert en ny, het «kolleksjon»: Chili Mayo Bacon King. 

Her er våre hotte favoritter for januar:

1. Rihannazine

Alle elsker Rihanna. Moteblekka i-D slipper nå en helt spesiell, limited edition-utgave av magasinet sitt, skapt i samarbeid med artisten, businesskvinnen og stilikonet som flere ganger er kåret til nettopp verdens heteste. Rihannazine skal være en hyllest til mennesker som redefinerer populærkulturen – som superstjernen selv.

Bilde via Instagram @badgirlriri
2. Legenden fra Fyre Festival i ny Evian-reklame

Da Fyre Festival-dokumentaren ble sluppet tidlig i fjor kokte det hos meme-kreatører og på sosiale medier. Dommedagsscenene fra det som skulle være en luksusfestival var episke. Blant det aller mest minneverdige var likevel produsent Andy Kings utsagn om at han ville gjøre hva som helst for å få bragt vann inn på øya. Dette bet vannprodusenten Evian seg merke i. Nå, ett år senere, er kampanjen med legenden og flasken «So good you’d do anything for it» sluppet.

Bilde via Instagram @realandyking
3. Å takke nei til å fly

Ett av de absolutt største buzz-ordene for 2019 var flyskam. Det selvsagt mye takket være Greta Thunberg, som på kort tid er blitt ikke bare en av verdens mest kjente klimaaktivister, men også en superstjerne av dimensjoner. Verden blir bare hetere og hetere – bokstavelig talt, og noe av det heteste du kan gjøre nå er å takke nei til å fly. Vær heller turist i egen by. Det kan kanskje høres traust og litt «middelaldrende person med allværsjakke og tursko» ut (noe som merkelig nok har blitt trendy og kalles gorpcore) Men å utforske sitt eget nærmiljø kan være fett. Hva med isbading etterfulgt av sauna? Snakk om lit content til Instagrammen din!

4. Parasite – årets filmsensasjon

De siste fem årene har den vestlige skjønnhetsindustrien blitt overveldet av en voldsom trend fra øst; Sør-koreansk kosmetikk også kjent som K-beauty er hot. Men landet har andre ting å by på, blant annet film. Parasite fikk terningkast seks av våre venner hos 730, har rasket med seg en hel haug priser – og har seks Oscar-nominasjoner.

5. Jacquemus’ hete høstkolleksjon

Det er omtrent ingen designere som har opplevd en like stor hype som Simon Porte Jacquemus de siste årene. Merket hans Jacquemus er blitt synonymt med influencernes hete feriebilder, når de for eksempel har båret hans voldsomme stråhatter – uten en tråd ellers. Da hans nye kolleksjon for kort tid siden ble vist frem på catwalken i Paris, hadde Simon booket inn blant annet Hadid-søstrene. Kolleksjonen var en miks av sexy 90-tallsmote mikset med tendenser fra tidligere sjefsdesigner for Celine, Phoebe Philo – og folk lot seg imponere sterkt. Jacquemus fortsetter å levere hete saker – kanskje hetere enn noensinne.

Bilde via Instagram @jacquemus