Ny sjefsdesigner

Turbulent for det svenske motemerket.

J.Lindeberg har vært frem og tilbake en god stund nå. I september i fjor mistet de sin relativt nyansatte kreative leder Jens Werner som forlot sin stilling etter bare to år.

Nå er hans etterfølger klar.

Neil Lewty blir ny sjefsdesigner for J.Lindeberg
Neil Lewty

Neil Lewty blir ny sjefsdesigner for J.Lindeberg.

Det melder det svenske motemerket selv i en pressemelding onsdag.

Lewty kommer fra Hugo Boss der han holdt rollen som Senior Head of Design for merkets sportswear. Han har mange års erfaring med å lede designteam på internasjonalt nivå, både hos Hugo Boss og før det som designdirektør for Tommy Hilfigers herrekolleksjon.

– Jeg er spent på å bli en del av teamet til J.Lindeberg. Det er et ikonisk brand med en global tilstedeværelse, og blandingen av mote og sport er mer relevant enn noengang. Jeg ser frem til å bygge videre på den sterke arven, ta det til et nytt nivå og sikre at J.Lindeberg fortsetter å være innovative og holde seg relevant i fremtiden, sier Lewty i en uttalelse.

Han begynner i sin nye rolle med virkning fra august.

I 2015 returnerte Johan Lindeberg til J.Lindeberg, merket han startet i 1996, før han i 2017 igjen tok et steg tilbake da Werner kom inn som kreativ leder. Werner forlot stillingen i september i fjor for å skape sin egen kolleksjon med base i New York.

Les også: Triste nyheter for H&M