Cara Delevingne og Justin Bieber har en beef

Cara Delevingne går ut mot Justin Bieber. Foto: Stuart C. Wilson/Getty Images for Burberry og Jason Merritt/Getty Images for Universal Music. Collage: Melk & Honning

Ny beef mellom Cara Delevingne og Justin Bieber

«Hvis du ikke har noe mot meg, hvorfor unblocker du meg ikke?»

I Spill Your Guts or Fill Your Guts på The Late Late Show står Justin Bieber overfor litt av et dilemma: Enten spise oksepenis eller rangere kona Hailey Biebers modellvenninner, skriver 730.no.

– Alright. Kendall, Gigi, Cara Delevingne, svarer han raskt.

– Så Kendall er altså favoritten, spør programleder James Corden.

– Jeg kjenner Kendall best. Jeg har tilbragt mest tid med henne, hun er en god venn av oss. Jeg har ikke tilbragt så mye tid med Gigi, og heller ikke Cara, svarer 25-åringen, før han legger til:

– Jeg har ikke noe mot de folka. Det er bare det at jeg har et bedre forhold til Kendall. Det er ikke sånn at jeg bare ‘ugh, fuck Cara’.

– Jeg vil ikke spise oksepenis, avslutter han.

Nå svarer Cara Delevingne Justin Bieber.

Cara Delevingne og Justin Bieber har en beef
Justin Bieber opptrer mens Cara Delevingne går på catwalken under Victoria’s Secret Fashion Show i 2012. Foto: Kevin Kane/FilmMagic

Cara Delevingne: – Han burde ha spist oksepenisen

På Instagram til sine nærmere 45 millioner følgere tar supermodellen bladet fra munnen om det å ha endt på sisteplass, og hevder Justin ikke kjenner henne så godt.

«Nå vs. da», skriver hun i caption til en videoklipp fra artistens Late Late Show-opptreden sammen med et bilde av de to fra et Victoria’s Secret Fashion Show og en selfie de tok sammen.

«Hvis du ikke har noe mot meg, hvorfor unblocker du meg ikke? Elsker deg @haileybieber – han burde ha spist oksepenisen», skriver hun.

Det er ikke første gang de to har en beef. I fjor sommer da Justin forsvarte kjendismanager Scooter Braun etter at Taylor Swift ikke holdt noe tilbake i et åpent brev til sistnevnte, kastet Cara Delevingne seg inn krangelen. Hun kritiserte Justin, men også Hailey for å kalle han en «gentleman». Justin deaktiverte senere kommentarfeltet på posten, men flere hadde allerede rukket å ta screenshot, så klart:

Les også: Klesmerke klandres for drapet på rapstjerne