Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Okay Kaya i Eurowoman

Norske Okay Kaya i dansk stormagasin

Med (nesten) helnorsk team.

Norske modeller hevder seg stadig i den internasjonale motebransjen. Mens Jeenu nylig ble kåret til en av verdens beste modeller, gjør også modell, artist og skuespiller Kaya Wilkins aka. Okay Kaya det bra ute i den store, vide verden.

Nå er hun på forsiden av februar-utgaven av danske Eurowoman, hvor hun snakker om kjærligheten, hjemlengsel og Bottega Veneta.

Den nå New York-baserte modellen har tidligere gått ned catwalken for store motehus som Balenciaga, Calvin Klein og Elie Saab, italienske Miu Miu og var i fjor med i Bottega Veneta-kampanjen.

I tillegg er Okay Kaya blitt spådd en lysende fremtid av norske modellbyråer, og var i høst å se i V Magazine sammen med Astrid S, Rawdah, Anna of the North og skuespiller Thea Sofie Loch Næss.

Og det er et (nesten) helnorsk team hun har i ryggen i denne utgaven. Jakob Landvik har skutt bildene, mens Nikola Grozdic og Sara Schultz står bak hår og make-up. Stylist er Eurowomans Victoria Saceanu.

Se dette innlegget på Instagram

Vi har glædet os til at vise jer vores februarforside, der prydes af den smukke og seje norske sanger Okay Kaya 💙 Læs interviewet med hende – og med hendes danske kollega @frejakirk , der er træt af stereotyper og vil have lov til at vise bryster uden at blive seksualiseret. Februarnummeret står også i bøgernes tegn. Vi har talt med den amerikanske bestsellerforfatter bag romanen Et lille liv, Hanya Yanagihara, de danske stjerneskud @thomaskorsgaard , @akblangballe og @tinehoeg og guider dig til de bedste bøger lige nu. 📚 Sidst, men ikke mindst, ser vi tilbage på 10 ting, der var hotte i 10’erne, og klæder dig på til forår i suits, pasteller, loafers og hoops. På gaden i morgen 💪🏼 God læselyst! Foto @jakobland / Model @okay.kaya / Styling @victoriasaceanu / Hår @grozdic / Makeup @saraschultzp

Et innlegg delt av Eurowoman (@eurowomandk)

Les også: Oslo-baserte Hodo stylet under nattens Grammy-utdeling

Siste saker

Mest lest nå
Les mer