Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Norske Martin Jørgensen er ansikt utad for Saint Laurent
Foto: @ysl / Instagram

Norske Martin Jørgensen i Saint Laurent-kampanje

Oppdaget på Instagram.

Tilbake i 2018 skrev vi om norske Martin Jørgensen som var Hedi Slimanes Celine-favoritt. Den norske 19-åringen var husmodell og et av ansiktene utad for det franske luksusmotehusets første herrekolleksjon noensinne. Han gikk også på catwalken under Slimanes Celine-debut i Paris.

Nå pryder Oslo-gutten bannere i Los Angeles som ansikt utad for Anthony Vaccarello og hans Saint Laurent.

– Denne sesongen tenkte vi det var på tide å prøve noe nytt for å vise Martins styrke. Vi ble veldig glade for å høre at Saint Laurent meldte sin interesse – og at de booket ham, sier Alexander Norheim i Team Models til Melk & Honning.

Martin Jørgensen for Saint Laurent. Foto: Saint Laurent

Debuterte for Celine

Da Jørgensen debuterte for Celine i Paris i 2018 hadde han kun gjort visninger under Oslo Runway og i København. Han ble oppdaget på Instagram et par år før det av Norheim og Team. I 2019 ble han nevnt som ett av Norges nye modellhåp. Da var han aktuell med blant annet en world wide exclusive med sin nye kampanje for Celine. Han gikk også FW20-visningen for det franske luksusmerket i Paris tidligere i vår.

– Martin jobbet i fire sesonger med Celine. Det er ingen hemmelighet at Hedi er en veldig privat person. Han liker å holde seg til en gruppe modeller som han gjerne bruker om igjen. Martin var heldig og var en av dem. Det er jo selvfølgelig veldig bra da det er fast jobb for et topp motehus.

Se dette innlegget på Instagram

SEPTEMBER 9 LOS ANGELES MEN’S SPRING SUMMER 21 by ANTHONY VACCARELLO #YSL #SaintLaurent #YvesSaintLaurent @anthonyvaccarello

Et innlegg delt av SAINT LAURENT (@ysl)

Norheim kan fortelle at Saint Laurent sendte request på Jørgensen tidligere i år. Siden ble han booket til det franske luksusmotehusets men’s SS21-kampanje.

Les også
Sommerbryllup: Her giftet de norske og internasjonale moteprofilene seg i sommer

– Hvilke styrker har Martin som modell?

– Martin er veldig unik. En av bookerne i utlandet hans sa en gang: «He radiates such a cool rock vibe». Han har den perfekte balanse mellom rock og eleganse som gir ham egden som er ettertraktet i bransjen. I tillegg er han veldig snill og flink til å kommunisere, det setter man pris på.

– Hvilken fremtid ser du for Martin?

– Slike jobber kan ha en fin effekt i bransjen og for modellens karriere, men akkurat hva er alltid uforutsigbart. Vi håper det vil bringe flere muligheter for Martin. Vi er uansett stolte av den sterke starten han har hatt hittil.

Les også: Norske Eline er ansikt utad for Pradas lillesøster

Siste saker

Mest lest nå
Les mer