Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Kristine Frøseth skal spille unge Betty Ford i Showtime-serien The First Lady
Bilde via Instagram @kristine_froseth

Norske Kristine Frøseth spiller unge Betty Ford i Showtime-serien The First Lady

Hun er i godt selskap med Michelle Pfeiffer.

Forrige uke kom nyheten om at Michelle Pfeiffer skal spille Betty Ford i den kommende Showtime-serien The First Lady. Den amerikanske dramaserien forteller historien sett gjennom øynene til kvinnene i Det hvite hus.

Nå er det klart at norske Kristine Frøseth skal spille rollen som den unge Betty Ford, skriver Variety.

Bilde via Instagram @kristine_froseth

Frøseth skal spille en ung Ford som trener som danser for Martha Graham i New York, og inn i 20-årene i Grand Rapids i Michigan. Der jobbet Ford for varehuset Herpolsheimers og giftet seg til slutt med Gerald Ford.

Kristine Frøseth vil være med i totalt tre episoder av The First Lady.

25-åringen tar del i rollebesetningen sammen med skuespiller Jayme Lawson, som vil spille rollen som unge Michelle Obama. Serien begynner med Obama som en ung kvinne i Chicago og følger henne som en student fra Harvard og Princeton Law School, som til slutt gifter seg med Barack Obama i 1992.

Ambassadør for Chanel

Frøseth har også en karriere som modell. I 2019 gjorde hun sin Met Gala-debut med Chanel som deres nye ambassadør.

– Jeg fikk telefonen fra agenten min og jeg kan fortsatt ikke tro det. Chanel er et merke som jeg siden dag én har hatt så mye respekt for; Hvordan Cocos reise startet og hvordan hun skapte merket. For ikke å nevne menneskene bak – de føles som familie. Mange kan gjøre seg til, men dette er ekte og intimt, sa hun til W Magazine da.

Bilde via Instagram @kristine_froseth

Frøseth er også kjent fra Hulu-serien Looking for Alaska, den populære Netflix-serien The Society, The Assistant, Low Tide og Apostle. I 2018 spilte hun en av hovedrollene i Netflix-filmen Sierra Burgess Is a Loser.

I Norge vil man kunne se The First Lady på den nye strømmetjenesten Paramount+, som blir lansert på det norske markedet 25.mars.

Les også: Dette vet vi så langt om Bridgerton sesong 2

Siste saker

Mest lest nå
Les mer