Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Eirunn Anshus

Norske Eirunn var på Revolve sin «skandalefestival» under Coachella

– Mange i køen ble veldig agressive og en jente bak venninnen min ble slått ned.

Det skal mye til å ikke ha fått med seg at Coachella akkurat har vært. Instagram-feeden til hauger av influencere og kjendiser flommer over av outfits fra California-festivalen.

Med bare VIP-gjester på lista har nettbutikkgiganten Revolve holdt en minifestival i forbindelse med Coachella siden 2015. Mens røkla må stå i lange toalett- og matkøer, har kjendisene og influencerne her helt andre fasiliteter og blir skjemt bort etter alle kunstens regler.

Men i år gikk ting tydeligvis ikke helt som det skulle.

De siste dagene har flere medier, blant annet 730.no, kalt Revolve sitt event for Fyre Festival 2.0.

Influencere skal blant annet ha måttet vente shuttle i timesvis midt i ingenmannsland, uten hverken vått eller tørt og i opp mot 40 graders varme.

Norske Eirunn Bollingmo, som bor i Los Angeles, var blant influencerne som var invitert av Revolve. Hun var der lørdag før hun dro videre på Coachella.

– Da jeg kom dit var det allerede ganske mange der. Det første vi så da vi gikk inn var et stort område fylt med masse blomster og Kim Kardashian som sto og tok selfies, forteller hun til Melk & Honning.

Les også
Dette skjer i Oslo på 17. mai

– Det var en liten innsjø man kunne sitte ved, en stor rosa karusell og en Revolve-bar som serverte 818 tequila. I enden var scenen hvor Bia, Jack Harlow, Migos og Post Malone fremførte på. Det var også flere food trucks der, små stasjoner hvor man kunne flette håret eller sette på «teeth-gems». Pluss en Good American truck som serverte iskrem.

Norske Eirunn var på Revolve sin «skandalefestival» under Coachella
Foto: Eirunn Bollingmo privat
Foto: Eirunn Bollingmo privat

Førsteinntrykket var altså bra og gjestelisten var det ingenting å si på.

– Artistene som fremførte ble med på festen da de gikk av scenen. Elsa Hosk gikk rundt og tok masse bilder, Sydney Sweeney hadde det kuleste antrekket og David Dobrik vlogget.

– Personlig var jeg mest sjokkert over å se Timothee Chalamet der!

– Viben var utrolig chill. Alle gikk rundt og minglet med en Margarita i hånden. Lite visste vi om at mens Kendall Jenner serverte oss 818, kjempet folk om plass på de siste bussene til dette eventet.

Det var ifølge henne ikke lov å ta uber til Revolve Festival. I stedet måtte man møte opp på en adresse for å ta shuttle videre.

– Dette er veldig vanlig for eventer jeg har vært på i LA, da de vil holde adressen hemmelig for å unngå at folk sniker seg inn. Så jeg tenkte ikke noe mer over det.

– Jeg møtte også opp ganske tidlig, kun noen timer etter det startet og ventet utrolig nok bare 15 minutter i kø totalt.

Norske Eirunn var på Revolve sin «skandalefestival» under Coachella
Foto: Eirunn Bollingmo privat

Nå forteller hun at hun ikke visste noe om dramaet før dagen etter.

– Ingen hadde dekning mens vi var der, så jeg så det hele på sosiale medier da jeg kom hjem. Det er trist at folk hadde en negativ opplevelse, da jeg sitter igjen med en utrolig positiv opplevelse!

Les også
Nå åpner Høyer ny flaggskipsbutikk på Paleet

– Er helt klart en av de beste festene jeg har vært på, så man kan trygt si at sammenliknelsen med Fyre Festival ikke reflekterer min opplevelse i det hele tatt.

Bollingmo har likevel venner som var midt i kaoset.

– Jeg hørte fra en venninne som kom senere på dagen at hun ventet hele tre timer i kø, og måtte kjempe om en plass på en buss. Flere av hennes venninner som var invitert dro hjem etter å ha ventet fire timer i kø.

– Folk hoppet over gjerdene for å komme seg lenger frem i køen og sprang deretter etter bussene.

– Mange i køen ble også veldig agressive og en jente bak venninnen min ble slått ned. De hadde jo ventet i timesvis i kø og det ble derfor en skikkelig kamp om de siste plassene.

Hun tror problemet oppstod fordi festivalen ble fylt opp fortere enn det Revolve først hadde antatt.

– Enten det eller at folk rett og slett snek seg inn da de hørte ryktene om festen.

– Hadde de som faktisk var invitert møtt opp klokka ett som de fikk beskjed om, hadde de nok ikke opplevd noen problemer. Folk kom rett og slett for sent.

Bollingmo har lest beklagelsen til Revolve, men håper nettbutikkgiganten også vil nå ut personlig til alle inviterte som hadde en negativ opplevelse.

– De har masse eventer årlig, så jeg både håper og tror at de kommer gjøre en innsats for å lage et bedre og tryggere system ved neste event.

Les også: Fast fashion-gigant anklages for å kopiere Zara

Siste saker

Mest lest nå
Les mer