Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Vegard Bjergsrud

Norsk sminkemekka satser på vegansk hudpleie

– Vi vil lage kvalitetshudpleie som er så rimelig at alle skal kunne kjøpe de produktene de trenger.

Det norske selskapet Makeup Mekka satser på egenutviklet sminke til fordel for kjente merker. Det har vært en suksess.

Nå lanserer de også vegansk hudpleie som gir masse digg fuktighet uten å koste skjorta.

– Masse herlige veganske ingredienser

– Hudpleie er en naturlig del av en makeup-rutine, og dermed også en naturlig del av vår kjernevirksomhet. Huden bør være preppet til makeup, både ved at den er ren og har masse fuktighet. Med denne nye satsingen vil vi kunne tilby hele rutinen, slik at man kan handle det man trenger på ett sted, sier markedssjef Stine Frey Grøndahl til Melk & Honning.

Den nye hudpleieserien består av Hydra Skin og Skin Boost. Mens førstnevnte skal være en del av din daglige hudpleierutine med rens og fukt: et micellarvann, en fuktighetsgivende dagkrem og en avkjølende og oppkvikkende øyenkrem, skal sistnevnte gi ekstra boost med en sleeping mask som pleier og fukter huden mens du sover.

Skin Care by Makeup Mekka er hudpleie alle skal ha råd til. Modeller: Helene Johansen og Helene Tshiakayla. Foto: Vegard Bjergsrud 

– Vi har valgt å fokusere på å gjøre skincare til noe man kan forstå, og å lage kvalitetshudpleie som er så rimelig at alle skal kunne kjøpe de produktene de trenger. Vi vet at de fleste trenger å tilføre huden fuktighet og litt boost – så da fokuserer vi på det, forteller daglig leder i Makeup Mekka Berit Sjøvik.

Micellarvann er supertrendy. Det er det en god grunn til. Foto: Vegard Bjergsrud 

Hudpleien er uten parfyme og er dermatologisk testet og utviklet i samarbeid med hudpleiere. Alle produktene er veganske og 100 prosent cruelty free.

– Det er viktig for oss at vi ikke driver med dyretesting, og at vår virksomhet ikke er slem mot dyr. Det er masse herlige veganske ingredienser, så vi velger bevisst å holde oss til disse og la dyreriket være i fred.

Etter en lang sommer trenger huden fukt! Det får den med den nye hudpleieserien fra Makeup Mekka.

Nå lanseres fire produkter i hudpleieserien som vil utvides med flere nyheter utover høsten:

Hydra Skin Day Cream

Dette er en lett fuktighetskrem som trekker raskt inn i huden. Den etterlater huden myk og holder på fuktigheten hele dagen. Et perfekt grunnlag for sminke! Fuktighetskremen inneholder ingredienser som gir fukt og nærer huden slik som glyserin, sheasmør og squalane. Den kan også brukes som nattkrem. Påføres i hele ansiktet, på halsen og brystet etter rens.

Kjøp Hydra Skin Day Cream her.

Hydra Skin Eye Gel

Øyekrem i gelform som fukter og virker avkjølende på den tynne huden rundt øynene. Kremen er beriket med hyaluronsyre og glyserin som tilfører fukt og plumper huden. Aloe Vera virker beroligende på huden, og er med på å dempe poser og mørke ringer under øynene. Påfør øyekremen (du trenger bare en liiiten mengde) under øyet og langs brynsbenet. Klapp lett inn.

Kjøp Hydra Skin Eye Gel her

Skin Boost Sleeping Mask

Nattmasker trender, og det er kanskje ikke så rart. For disse gir huden fukt og næring mens du sover. Skin Boost Sleeping Mask er rik på nettopp fuktighetsgivende og nærende ingredienser som sheasmør, olivenolje og glyserin. Kombinasjonen fraksjonert kokosolje og olivenolje er som en fuktbombe for huden! Påfør masken på ren og tørr hud om kvelden før du legger deg. Brukes to ganger i uken etter etter behov. Masken trekker raskt inn i huden, og oppleves ikke som klissete.

Kjøp Skin Boost Sleeping Mask her

Hydra Skin Micellar Water

Også micellarvann får mye oppmerksomhet om dagen, og har i en årrekke vært go to-produktet for franske kvinner. Et 3-i-1-produkt som fungerer som sminkefjerner, rens og toner – helt uten bruk av vann. Det er både enkelt og bærekraftig – og helt perfekt på reise! Dette micellarvannet fjerner effektivt og skånsomt smuss, fett, sminke og forurensning. Micellar-teknologien trekker til seg smuss som en magnet, og er en enkel og effektiv måte å rense huden på. Fukt en bomullspad eller en gjenbrukbar bambus-wipe med micellarvann og fjern sminken uten å gni. Skal ikke skylles av. Kan brukes morgen og kveld.

Kjøp Hydra Skin Micellar Water her.

I serien finnes også påføringskost til sleeping mask, beauty bag til produktene og et hårbånd. 

Kjøp hele serien som kit til superpris her.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer