victorias secret

Nok et tilbakeslag for kontroversiell undertøysgigant

Dumpet hundrevis av bh-er rett i søpla.

Det er få gode nyheter for Victoria’s Secret om dagen. Derimot har skandalene stått i kø for den en gang så mektige undertøysgiganten som i åresvis har slitt med sviktende salg, dalende seertall og generell misnøye.

Mest kritikk har de fått for mangelen på mangfold. I fjor måtte toppsjef Ed Razek gå av etter kontroversielle kommentarer. Så ble det som en gang var verdens største og kanskje viktigste moteshow avlyst. Nå sist ble blant andre supermodell Bella Hadid nevnt i en rapport som avdekker omfattende mobbing og seksuell trakassering innad i undertøysmerket.

Men det stopper ikke der. Nå rulles nemlig nok en skandale opp. Denne gangen gjelder det dumping av hundrevis av bh-er rett i søpla.

Det var en restauranteier i Colorado i USA som oppdaget de mange hundre Victoria’s Secret-bh-ene som var kastet i en søppelkasse, skriver Dazed.

Bella Hadid på catwalken for Victoria’s Secret. Foto: Taylor Hill/FilmMagic

– Disse går rett på søppeldynga. De kunne ha bli gitt til et senter for hjemløse eller et krisesenter for kvinner, sier restauranteieren.

– Jeg føler det er så bortkastede penger. Vil ikke en mor som bor på krisesenter like å få en helt ny bh fra Victoria’s Secret, spør hun.

En representant for merket bekrefter at det er undertøy fra Victoria’s Secret, nærmere bestemt fra en butikk som skal stenge, som er blitt dumpet.

– Siden butikken skal stenge sorterte vi ut alle prøveprodukter, inkluderte bh-er fra våre prøverom. Alt annet inventar blir brukt i andre butikker.

Les også: Bella Hadid bruker FaceTune? Ser slik ut