Nina Sandbech med årets mest eksklusive telefon

Annonsørinnhold

– Jeg bruker den til alt!

Som en av Samsungs norske ambassadører har influencer Nina Sandbech fått leke seg med den splitter nye Samsung Galaxy Z Fold 2-telefonen.

Den bruker hun til «alt» – som hun selv sier – bilder, video, redigering, mail og så videre. Og hun har bare godord å si om den mildt sagt spektakulære nye telefonen til Samsung.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Samsung slutter ikke å imponere. Det er kult at de kjører på med annerledes og nye produkter som ingen andre gjør. Glass som kan bøyes – man trodde ikke at det skulle gå, sier Nina til Melk & Honning.

Hun liker spesielt godt at man kan velge mellom liten eller stor telefon.

– Pluss at den nye funksjonen som lar meg ha tre apper oppe og i bruk samtidig er utrolig praktisk når man jobber mye på telefonen, sier Nina Sandbech.

Fremtidens telefon er mobil og nettbrett i samme produkt, ikke så dumt for en som lever av å lage innhold.

– Det er helt perfekt! En stor del av hverdagen min er jo å produsere content, som betyr å ta masse bilder og film. Det betyr mye redigering og etterarbeid, og da er det perfekt å ha en så stor skjerm å jobbe på.  

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Også synes jeg at den ser veldig fin og eksklusiv ut. Jeg liker at den er bronsefarget, og at når jeg har den brettet så er den slank og elegant og når jeg bretter den ut så har jeg et nettbrett! Telefon og nettbrett i ett.

For en influencer er selvsagt kameraet helt avgjørende, og Ninas favorittfunksjon er noe som kommer svært hendig i bruk:

– Det beste med dette nye kameraet er funksjonen som gjør at jeg kan se meg selv når noen andre tar bilder av meg. Det gjør det lettere å dirigere kjæresten min, haha!

Nina Sandbech med Samsung Galaxy Z Fold 2. Foto: Ignat Wiig

Med Samsung Galaxy Z Fold 2 fortsetter Samsung å pushe grensene. Du kan lese mer om den banebrytende telefonen signert vår sør-koreanske favoritt her.

Og se så kul den er i bruk:

Se dette innlegget på Instagram

Playing around with my new Samsung Galaxy Z Fold2! What I love about it is that you can fold it to a double screen, plus it has a three-window multitasking function (using three apps simultaneously) which makes it so easy to work from your phone🙌🏻 cool, right?😎 #samsung #withgalaxy #teamgalaxy #GalaxyZFold2 @samsungnorge

Et innlegg delt av Nina Sandbech (@ninasandbech)