Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Nike lover gull og grønne skoger

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)Høyt forbruk ødelegger sakte men sikkert jorda vi bor på og det masseproduseres uten hensyn til verken arbeidere, omgivelsene eller kvalitet. Konsumenten blir rikere og rikere, mens produsentene stadig klarer å presse prisene nedover.

The Fashion Law melder at allerede billige Zara kutter sine priser ytterligere. Dette skal være på grunn av den store konkurransen de har i H&M, som nå skaper priskrig i India. For klodens framtid er det heldigvis ikke alle som tenker i disse baner, da Nike nå lover gull og grønne skoger.

Les også: Nike lager kunstneriske sneakers

Med en bærekraftig forretningsrapport kommer sportsmerket ifølge WWD med sine framtidige miljømessige mål. Innen 2020 ønsker de nemlig å forbedre deres miljøpåvirkning og at ikke noe av avfallet fra skoprodusering skal bli sendt til deponi eller forbrenning. I tillegg skal selveide og andre anlegg de bruker bli drevet av 100 % fornybar energi ved utgangen av 2025.

– Hos Nike tror vi ikke det er nok å bare tilpasse seg hva fremtiden kan bringe, vi skaper fremtiden vi ønsker å se gjennom bærekraftig innovasjon, sier deres konsernsjef Mark Parker i rapporten.

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)Les også: Supperevolusjon på gang – «Souping er det nye juicing»

Les også
Ekspertenes beste tips til digg champagnefrokost på 17. mai

Siste saker

Mest lest nå
Les mer