Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Anna of the North teamer opp med New Balance

New Balance relanserer ikonisk sneakermodell

Og teamer opp med norsk stjerneskudd.

Stadig flere sneakersmerker relanserer gamle favoritter for tiden, og New Balance er intet unntak. De har teamet opp med en rekke skandinaviske personligheter når de nå relanserer klassikeren 990v5.

Konseptet er «min bedre halvdel», og ansikt utad for kampanjen er den danske toppmodellen Freja Wewer, den danske influenceren Trine Kjær, svenske Hilda Sandström og influencer Karoline Dall. Her hjemme er det artist Anna Lotterud, bedre kjent som Anna of the North som fronter lanseringen. Hennes «better half» er kameraten Haakon.

Sneakermodellen ble første gang lansert i 1982. Den oppdaterte versjonen, som lanseres 4. mai, bygger tungt på sin forgjenger, men med det som skal være mer raffinert konstruksjon og design. Den nye modellen kommer i grå, marineblå og sort.

– For lanseringen av den nye 990v5 ville vi skape en tidløs tilnærming til en ikonisk style. Konseptet My Better Half er helt i ånden til en av våre mest toneangivende modeller, 990v5, sier markedssjef ved New Balance, Hanna Löfberg.

[soliloquy id=’70674′ type=’gutenberg’]

Hovedbilde: New Balance. Gjengitt med tillatelse.

Les også: Hvorfor vil folk ha ferdig nedslitte sneakers?

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Siste saker

Mest lest nå
Les mer