Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
En fake Kanye West ble booket inn for å opptre under motedesigner Philipp Plein sin visning under New York Fashion Week

Nekter for å ha noe å gjøre med Kanye West Fashion Week-scam

Nå er den tyske motedesigneren på desperat jakt etter en erstatter.

Søndag skrev Melk & Honning om den tyske motedesigneren Philipp Plein som for sin motevisning under New York Fashion Week mandag kveld hadde booket Kanye West for en opptreden.

Trodde han.

Problemet var bare at Kanye West selv ikke kjente til giggen ettersom ingen i hans team hadde gjort bookingen. Plein var blitt rundlurt av en som utga seg for å representere den kontroversielle rapperen.

Nekter for anklagene

Det var kjendisnettstedet TMZ som først omtalte saken. De navnga også tidlig den omtalte personen som tidligere Kanye West-kollega Malik Yusef.

Malik Yusef. Foto: Getty Images.

Yusef selv nekter for anklagene.

Han bekrefter overfor kjendisnettstedet at han har vært i dialog med Plein angående et samarbeid, men at det da det ble klart at Kanye West ikke skulle opptre under motevisningen ble avlyst. Yusef nekter også for å tatt det som skal være 900 000 dollar, rundt 7,7 millioner norske kroner, av Pleins penger i forhåndsbetaling, men at disse skal ha blitt tilbakebetalt til motedesigneren.

Kilder som skal stå nær Kanye West forteller imidlertid en litt annen historie, skriver TMZ. De hevder nemlig at rapperen ikke kjente til dialogen mellom Yusef og Plein. En representant for Kanye West sier følgende i en uttalelse til kjendisnettstedet:

«Malik Yusef er ikke i noen posisjon til å forhandle en avtale, motta penger eller forfalske Kanyes signatur eller undertegne noen form for avtale på hans vegne».

På desperat jakt etter erstatter

Nå er Plein på desperat jakt etter en erstatter for Kanye West til mandagens motevisning.

Les også
Blir Hailey Bieber sine sjokoladeglaserte donut-negler en av høstens største trender?

Det skriver Page Six.

Den tyske motedesigneren er kjent for å betale store summer til superstjerner for å opptre under hans visninger, og tidligere har navn som Snoop Dogg, Fergie og Future stått på programmet.

«Han betaler helt syke summer til kjendiser for å delta på og opptre under showene hans. Han hadde allerede booket et par, men da sa den falske Kanye-representanten sa at at Kanye måtte ha ‘full kontroll’ over hvem som opptrer. Nå legger Plein inn ekstremt aggressive bud for å få en artist til å gjøre tre sanger. Han prøver desperat å booke inn opptredener», forteller en anonym kilde til Page Six.

Hovedbilde via Getty Images.

Les også: Kardashian-søstrene kan håve inn på skandalemerke

Siste saker

Mest lest nå
Les mer