Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Naomi Campbell viser frem datteren på Instagram
Foto: Thierry Chesnot/Getty Images

Naomi Campbell viser frem datteren på Instagram

Naomi Campbell deler et sjeldent syn med følgerne sine.

I mai ble den britiske supermodellen Naomi Campbell mamma for første gang, til en liten jente. Hun har likevel vernet om datteren siden hun selv annonserte baby-nyheten på Instagram.

«En vakker liten velsignelse har valgt meg som hennes mor. Så beæret for å ha denne sjelen i livet mitt. Det er ingen andre ord som kan beskrive det livslange båndet som jeg nå deler med deg min engel. Det finnes ingen større kjærlighet» skriver 51-åringen under bildet.

Nå deler Campbell igjen et bilde av datteren med sine 10,8 millioner Instagram-følgere.

Den nokså nybakte mammaen har enda ikke avslørt navnet på datteren, men kunne nylig dele enda en liten sniktitt på den allerede velkledde babyen.

Hun postet nemlig et bilde av datteren, riktignok uten å vise ansiktet, i en Versace-body på Instastory.

«Jeg elsker deg Gianni Versace» skriver hun på bildet om grunnleggeren av det italienske motehuset, som var en av hennes tidligere gode venner.

Campbell delte også et eget innlegg på Instagram til ære for den avdøde moteskaperen – 24 år etter at han ble skutt og drept.

«Jeg savner deg Gianni Versace, din intuisjon og dine handlinger før dens tid. Din arbeidsmoral er til å beundre og din autentiske og omfavnende generøsitet og vakre hjerte forgudes» skriver 51-åringen.

Naomi Campbell takket fansen for all kjærlighet hun har mottatt etter at hun fikk datteren.

I etterkant av baby-avlsøringen og 51-årsdagen hennes, skriver modellen at hun aldri har opplevd så mye kjærlighet.

«Aldri har jeg opplevd så mye kjærlighet som jeg har de siste ukene. Jeg er så takknemlig for kjærligheten dere har gitt datteren min og meg» skriver hun blant annet på Instagram.

Vi vet fortsatt ikke hvem som er faren til babyen, eller om modellen selv fødte henne, brukte surrogat eller om hun har adoptert.

Les også: Stormi (3) har allerede eget kontor – og lanserer merke snart

Siste saker

Mest lest nå
Les mer