Bilde: Mike Coppola/Getty Images

Nå vender hun tilbake til catwalken

Supermodellen tok seg ett års pause.

Med en årslønn på 22,5 millioner dollar, noe som tilsvarer 202 millioner norske kroner, var Kendall Jenner fjorårets best betalte modell. Med utrolige 115 millioner følgere på Instagram, er 23-åringen selvsagt også en attraktiv samarbeidspartner for motehusene. Hun er ansiktet til Longchamp, og har den siste tiden gjort store kampanjer for Calvin Klein, Tiffany & co og Stuart Weitzman.

I løpet av det siste året har Jenner kun gått to motevisninger, blant annet for Alexander Wang. Ifølge W Magazine har hun i stedet overvært en del motevisninger front row sammen med kjendisvennene sine.

– Det har vært fint å kunne lade batteriene, forteller hun til motenettstedet.

Tidligere har Jenner uttalt at moteukene trigger panikkanfall og angst hos henne. Men nå skal hun altså igjen være klar for å ta del i motejubalonget, og forventes å dukke opp på catwalken under moteukene i både London, Paris og Milano.

Under moteuka i New York, som for tiden pågår i den amerikanske metropolen, skal hun derimot ikke gå. Der har Jenner nemlig et tettpakket program som ifølge henne selv består av å «gå ut med venner», noe hun mener er det «moteukene egentlig handler om, når alt kommer til alt».

Les også: Kendall Jenner i trøbbel etter skandalefestival