Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Elle Norge søker ny sjefredaktør

Nå søker norske Elle etter ny sjefredaktør

Kort tid etter at Signy Fardal annonserte sin avgang.

Tidligere denne måneden ble det klart at Signy Fardal takker for seg som sjefredaktør i norske Elle etter 20 år. Fardal annonserte selv nyheten på sin Instagram-konto der hun skriver at hun nå ser frem til «nye og spennende oppgaver». Det er foreløpig ikke klart hva Fardal skal gjøre videre.

Det spøkte lenge for den norske utgaven av motemagasinet da Egmont i februar i fjor annonserte at de ikke ville fornye lisenskontrakten med Elle. Det spådde mange var slutten for norske Elle, men i februar i år ble det klart at United Influencers ble ny utgiver for det norske motemagasinet. Med det var norske Elle reddet og både Fardal, som mer eller mindre hadde annonsert sin avgang, og resten av redaksjonen fulgte med videre.

Nå er stillingen som sjefredaktør i norske Elle utlyst på Finn.no.

I stillingsutlysningen heter det at «du skal lede en dedikert og dyktig organisasjon med stort engasjement som skal levere innhold av høy kvalitet til ELLE sine lesere. En svært viktig oppgave vil være å drive den digitale utviklingen av organisasjonen og produktet, både redaksjonelt og kommersielt».

Kontaktperson er styreformann og grunnlegger av United Influencer Kjetil Tveter.

Stillingstittelen er fast og fristen for å søke på stillingen oppgis som «snarest».

Hovedbilde via Elle.

Les også: Er samarbeid fremtiden eller slutten for norske motemagasiner?

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Siste saker

Mest lest nå
Les mer