Ganni teamer opp med islandske 66 North for samarbeidskolleksjon

Nå slippes Gannis 66 North-samarbeid

Teamer opp med islandsk it-merke.

Allerede under moteuka i København i fjor høst fikk vi første smakebit på samarbeidet mellom danske Ganni og det islandske motemerket 66 North.

I disse dager slippes samarbeidet i butikk.

– Jeg elsker å jobbe med kontraster, det er en del av vårt DNA. Så jobbe med 66 Norths designteam for å skape disse utrolige tekniske plaggene gir et fantastisk samspill til SS19-kolleksjonen. Paradis-kolleksjonen er en homage til en svunnen tid da vi var mindre fokusert på moderne elementer i samfunnet. Å teame opp med et nordisk yttertøysmerke er den ultimate måten å finne tilbake til røttene våre på, sa Gannis kreative direktør Ditte Reffstrup.

Kolleksjonen består av fire plagg; tre jakker og en vest i jordfarger og i ulike fargekombinasjoner som grønn, burgunder og blå.

Samarbeidet er 66 Norths første med et ready-to-wear-merke for kvinner.

– For oss er Ganni et ambisiøst merke som har oppnådd utrolig suksess innen women’s contemporary. Det faktum at både Ganni og 66 North er nordiske merker som ekspanderer globalt gir oss begge en unik mulighet for å bringe vår energi og våre styrker til bordet og utforske nye landskap. De tekniske plaggene i kolleksjonen har hver sin bakgrunn, og er inspirert av den sterke arven til begge merker, sier Helgi Rúnar Oskarsson, administerende direktør i 66 North.

Kolleksjonen er tilgjengelig online og i butikk hos begge merker samt hos utvalgte forhandlere fra 15. mars.

Alle bilder via Ganni.

Les også: Holzweiler slipper samarbeid med Hypebeast