Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Getty Images

Nå kan du stemme i Melk & Honnings kåring av årets beste skjønnhetsprodukter

Stem på dine favoritter her.

Interessen for alt innen skjønnhetsverdenen har økt kraftig de siste årene og stadig flere nye merker kommer på markedet. Med det er konkurransen tøffere enn noensinne og hypen rundt produkter og ingredienser oppstår og dør i takt med tempoet på TikTok.

Utvalget er blitt enormt, og med stadig flere produkter i butikkhyllene og nettbutikkene kan det være vanskelig å velge hvilke man skal gå for. Kan man stole på at glow-serumet faktisk gir glød? At volumshampoen gir fylde til tynt, nordisk hår? At maskaraen gir deg vippene du drømmer om?

Melk & Honning har fulgt med på og skrevet om skjønnhetsbransjen i en årrekke. Vi vet at våre lesere elsker beauty, liker å holde seg oppdatert og er opptatt av kvalitet.

Derfor gjentar vi suksessen fra i fjor og har gleden av å kåre årets beste skjønnhetsprodukter i ‘Årets beste 2023’.

Nå kan du stemme i Melk & Honnings kåring av årets beste skjønnhetsprodukter
Foto: Iryna Veklich/Getty Images

Vi har satt sammen en jury bestående av tre stykker med inngående kunnskaper om skjønnhetsprodukter og bransjen som helhet. De vil gjøre en grundig vurdering og testing av produktene. 

HENIA GAMBORG KJØRSVIK
Henia har jobbet med skjønnhet og duft i over 11 år. Hun har god kunnskap om markedet og har en lidenskapelig interesse for duft og skjønnhetsprodukter. Henia var med å startet og driftet det uavhengig mote- og kunst magasinet Tableau Paper, og jobber som daglig leder for nisjeparfymeriet Heaven Scent i Øvre Slottsgate.

CHIOMA ANUGWEJE
Chioma er utdannet makeup-artist med ekspertise innen make-up til mørk hud. I tillegg er hun opptatt av hudpleie. Hun har jobbet i skjønnhetsbransjen i over 10 år, drevet en skjønnhetsblogg og hatt beautyfeatures i store magasiner som Whowhatwear og MinMote. Nå aktiv på Instagram der hun deler tips, tutorials og inspirasjon.

Les også
Se streetstyle-bilder fra moteuken i Paris

HELENE LUNDGREEN

Helene er konstituert redaktør for Melk & Honning og har jobbet for motenettstedet siden våren 2021. Hun har en bachelor i journalistikk fra Høyskolen Kristiania, og har alltid vært lidenskapelig opptatt av mote og skjønnhet. 

Like viktig som juryens konklusjon er det at publikum vil få muligheten til å stemme i ‘Årets beste skjønnhetsprodukter’.

De kan velge sine favoritter innen hver av de aktuelle kategoriene:

Hudpleie: Glød, serum og ansiktspleie.

Makeup: Hud, mascara og leppeprodukt.

Hår og kropp: Hårpleieprodukt/serie, kroppspleie, hånd- og fotpleie og årets klassiker.

Vinnerne blir valgt ut basert på en kombinasjon av juryens avgjørelse og publikumsstemmene. 

Klikk her for å være med å stemme på årets beste skjønnhetsprodukter.

Avstemmingen er åpen for publikum frem til 21. juni. Vinnerne av ‘Årets beste’ vil bli presentert 25. juni.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer