Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Nå har de to søstrene lansert håndvesker – og de er ganske rimelige.

landscape-1453999745-elle-kendall-kylie-index

De to søstrene Kylie og Kendall Jenner har vært så kraftig i medienes søkelys spesielt det siste året, at man kan lure på når folk begynner å se seg mette på realitykjendis-barna. Enn så lenge fortsetter følgermassen deres på Instagram å vokse, de booker jobber og de lanserer nye kles- og sminkekolleksjoner.

Sist ut er en veskekolleksjon med 18 forskjellige varianter vesker i ulike farger er allerede lansert på Saks Fifth Avenue sine hjemmesider, og lanseres i  andre utvalgte forretninger fra og med August.

– Jeg elsker at vi har lekt oss med forskjellige størrelser, helt fra liten til stor. En god håndveske er funksjonell og enkel å bruke, uten å gå på bekostning av design eller det helhetlige uttrykket. Hvert design sier noe spesielt, forteller Kylie i en nylig uttalelse ifølge Fashionista.com

Nylig oppdatert109

Desktop11Med sin kjendisstatus og sterke innflytelse på en stor kundegruppe, kunne de uten problem lagt seg på et relativt høyt prispunkt og fremdeles solgt i haugevis. Likevel har de ikke valgt å gjøre det, for prisene ligger bare på mellom cirka 640 kroner og 3800 kroner.

Les også: Calvin Klein liker ikke at Kendall fronter merkets kampanjer

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Siste saker

Mest lest nå
Les mer