Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Endelig er denne sneakeren tilbake!

FILA gjenoppliver Adrenaline-silhuetten.

FILAs historie starter i 1911 i en liten italiensk by nær Alpene der fire brødre forsynte lokalbefolkningen i hjembyen, Biella, med varme klær. De hadde en visjon om å kombinere materialer av høy kvalitet, klassisk design og det praktiske.

Det globale gjennombruddet kom i 1974, takket være en sportsklærkolleksjon som revolusjonerte design og som gav ekte sportsklær en helt spesiell kosmopolitisk sjarm. 

Den dag i dag representerer FILA raffinement så vel som italiensk håndverk, og fortsetter å imponere både i gatebildet i metropoler verden over og på den internasjonale catwalken.

Mer enn 100 års suksess er basert på den urokkelige innovasjonsfilosofien og ånden til å alltid være på farten.

Det italienske merket har som mål å fortsette å skape mote som ikke bare er overbeviser når det kommer til ytelse, men også design og fleksibilitet. Slik har FILA blitt et kultmerke for mote, sport og popkultur verden over.

Adrenaline ble først lansert som en del av Running Man-kolleksjonen i 1999, og gjør nå comeback i tre nye fargekombinasjoner. Den «raske» retro-looken er gjengitt med broderidetaljer i blandet materiale, og med et design inspirert av en ørneklo.

Den nye versjonen heter FILA ADL99.

Dette er en sneaker som snakker til den popkulturelle, og den sanne sneakerheaden. Skoen kommer i fargesammensetninger som gjenspeiler en retro-vibe og som gir den siste lille touchen til antrekket. 

FILA ADL99 kommer i butikk fra 6. mars, og selges på nett og hos Urban til kr 1100.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer