Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Victoria Beckham lanserer sin andre samarbeidskolleksjon med Reebok

Nå er Victoria Beckhams nye Reebok-kolleksjon her

Se bildene.

Allerede i 2017 begynte designer Victoria Beckham å hinte om en samarbeidskolleksjon med sportsgigant Reebok. I august i fjor kom den første kolleksjon som en hyllest til basketball og basketstjerne Shaquille O’Neal.

Nå er den andre samarbeidskolleksjonen her. Den inkluderer en rekke tekniske plagg som skal kunne brukes både på gymmen og på gata. Kolleksjonen henter inspirasjon fra Beckhams opplevelse av å bo og arbeide i Los Angeles og London, og kombinerer en laid-back californisk stil med britisk high-end skreddersøm.

– Ideen bak denne kolleksjonen var å mikse den avslappede holdningen til streetwear med den tekniske biten til sportswear, samtidig som jeg var tro til den minimalistiske estetikken som kjennetegner mitt merke. Å inkludere unisex-plagg var viktig for meg i arbeidet med å utvikle kolleksjonen, sier Victoria Beckham i en uttalelse.

– Hvert plagg er designet for å være fleksibelt og for å kunne tilpasse seg diverse treningsformer, men det var også viktig at jeg skapte noe som var fashion-forward, og som kan passe inn i enhver garderobe. Disse plaggene kan du bruke fra gymmen til kontoret – og levere på skolen imellom.

Kampanjen er skutt av motefotograf Mario Sorrenti og stylet av Alastair McKimm med utgangspunkt i Beckhams egen kreative visjon.

– Jeg ville skape en kolleksjonen som passer inn i en hektisk hverdag som min. Plaggene har de tekniske egenskapene jeg trenger på gymmen, men kan enkelt tilpasses min livsstil og jeg har personlig testet hvert enkelt plagg under trening.

Kolleksjonen er allerede i butikk, men er kun tilgjengelig på nett i Norge.

Alle bilder via Reebok.

Les også: M&H topplist: yogatøy

Siste saker

Mest lest nå
Les mer