Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Nå er Samsung Galaxy Z Flip her
Foto: Samsung

Nå er fremtidens flip-mobil her

Den ultimate selfie-telefonen.

Det er 2020, og det som var den kuleste mobilen på tidlig 2000-tallet gjør comeback i ny drakt for fremtiden. Det er på tide at Gen Z får øynene opp for telefonen så mange har et nostalgisk forhold til. Vi snakker selvfølgelig om flip-mobilen.

Med sin nyeste modell, og den første telefonen i verden som kan brettes i glass (!), tar Samsung som verdens største mobilprodusent teknologien inn i fremtiden. Det har vært knyttet store forventninger til lanseringen av Samsung Galaxy Z Flip, og produsenten har vært svært så hemmelighetsfull rundt sitt nye premium-produkt. Utsalgspris i Norge vil ligge på rundt 16 000 kroner.

Under Oscar-utdelingen søndag ble reklamenfilmen til telefonen vist for første gang. Kanskje Leo eller Brad falt pladask?

https://www.youtube.com/watch?time_continue=58&v=UVxyXzaCI34&feature=emb_title

Motebransjen har omfavnet mobilen for lengst. Samsung lanserer også et limited edition-samarbeid av denne modellen med den ikoniske New York-designeren Thom Browne.

– Å samarbeide med Samsung om å skape Galaxy Z Flip Thom Browne Edition var en utrolig mulighet til å forestille seg på nytt hvordan forbrukere uttrykker seg gjennom sine smarttelefoner. Vi designet den akkurat slik jeg gjør med mine kolleksjoner – med proporsjoner, individualitet og estetikk i bakhodet – for å kunne skape den perfekte miksen av kunst og teknologi, sier Thom Browne.

Ved første øyekast ser Samsung Galaxy Z Flip ut som normal smarttelefon. Forskjellen er at den kan bøyes og glasset kan brettes, og man har også muligheten til å splitte skjermen i to for multitasking. Mobilen har ikke bare ett, men tre kameraer, og lar deg ta bilder med vidvinkel og nattmodus. Samsung har til og med samarbeidet med Google om Flex Mode, som er designet for å la deg se på bilder eller YouTube-filmer.

Det er liten tvil om at Samsung Galaxy Z Flip er one of a kind, og som skapt for å ta selfies. Dette takket være formfaktoren. Ved å kunne brette mobilen i to, fungerer den nemlig som et stativ når du legger den fra deg. Det betyr at det blir enklere å ta bilder og film med perfekte vinkler på en lettvint måte.

Og vi vet alle at det handler om gode vinkler.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer