Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Off-White lanserer beauty
Foto: Instagram/@alealimay/@off___white

Nå er beautylinjen til Off-White her

Lanseres få måneder etter at grunnleggeren gikk bort.

Motebransjen forsøker stadig å vinne terreng. Det være seg innen interiør, mat og restaurantliv, eiendomsmarkedet eller kanskje det mer opplagte – innen beauty.

Skjønnhetslanseringene fra motehus som Hermès og Gucci har kommet som perler på en snor de siste årene.

Nå er beautylinjen til Off-White her.

Det populære merket som ble startet opp i 2013 av Virgil Abloh ble i 2020 for tredje gang på rad kåret til merket flest søker etter. Og i 2019 ble designeren bak nominert til motebransjens svar på Oscar for sin innsats med Off-White.

Beautylinjen som har fått navnet Paperwork ble nylig lansert med fire ulike dufter, og vil etter hvert utvides med seks neglelakker og seks blyanter til ansikt og kropp, i tillegg til sjablonger, ifølge Grazia.

Linjen ble skapt av Virgil Abloh før han gikk bort i november i fjor, og ble faktisk vist under Off-White sin AW22-visning og hyllest til merkets grunnlegger.

Duftene er også laget av Abloh selv i samarbeid med nesene Alexis Dadier, Jerome Epinette og Sidonie Lancesseur.

Parfymene har fått navnene Solution No. 1, Solution No. 2, Solution No. 3 og Solution No. 4, og skal være inspirert av blant annet 90-tallsnostalgi og naturlige jordelementer.

Make-upen skal være inspirert av Off-White-grunnleggerens forkjærlighet for gatekunst og streetwear, og kommer i en rekke grafiske farger og teksturer.

Abloh har tidligere beskrevet Paperwork som «et annet lerret, en annen overflate for menneskelig uttrykk», ifølge Harper’s Bazaar.

Kolleksjonen omtales som både kjønnsløs og aldersløs, og man skal kunne oppleve produktene på ulike skreddersydde måter.

Les også
Dette skjer i Oslo på 17. mai

Beautylinjens sjablonger ble først vist på flere av modellene under merkets helt spesielle visning under moteuken i Paris i vinter – den første etter Virgil Ablohs bortgang.

Disse utforsket designerens gest med å «tagge» kroppen med gatekunst-koder, ifølge magasinet.

Les også: Nå legges denne Vogue-utgaven ned

Siste saker

Mest lest nå
Les mer