Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Ganni åpner sine første butikker i USA

Nå åpner Ganni sine første butikker i USA

Blir det danske motemerkets første utenfor Europa.

Det danske suksessmerket Ganni har vært et økonomisk eventyr, og selskapet kan melde om rekordomsetning.

Nå åpner Ganni sine første butikker i USA, nærmere bestemt i New York og Los Angeles til høsten.

Internasjonal ekspandering

Ganni sin internasjonale ekspandering kommer ikke som noen overraskelse. På få år har det danske motemerket, som har inkludert både badetøy og nå også vesker i sine kolleksjoner, vært tilgjengelig hos internasjonale giganter som Net-a-porter, Shopbop og Nordstrom i tillegg til å ha sin egen amerikanske nettbutikk. De to butikkene i USA blir Gannis første utenfor Europa.

Butikken i New York vil ha adresse 40 Mercer Street i Soho, mens butikken i L.A. vil ligge i West Hollywood på 9004 Melrose Ave. Verken New York eller L.A. er spesielt overraskende valg når det kommer til Ganni sitt inntog på det amerikanske markedet, skriver Fashionista, men at et merke velger begge samtidig er det. Motenettstedet peker også på at begge lokasjonene bare er et par kvartal unna Gannis skandinaviske nabo, svenske Acne Studios.

Ganni: – Et steg i riktig retning

– Ditte og jeg elsker begge USA, og har mange fine minner fra road trips og ville eventyr. Det er en følelse av frihet og det å drømme stort som virker så tiltrekkende på meg, sier Nicolaj Reffstrup i en uttalelse.

– Ettersom vi kommer fra en mindre, mer homogen og på mange måter forutsigbar kultur, ser vi på USA som en smeltedigel av kreativitet og mangfold. Det har inspirert oss i åresvis. Det har alltid vært vårt mål å skape et København-baserte merke med globale ambisjoner. Disse to nye butikkene føles som et spennende steg i riktig retning.

Les også
Nå er det ikke lenger gratis å returnere klær til Zara

Flere detaljer rundt butikkene og eksakte åpningsdatoer skal komme i løpet av de neste månedene.

Hovedbilde via Ganni.

Les også: Det norske brillemerket ble slått konkurs for andre gang – nå åpner de på nytt i Oslo

Siste saker

Mest lest nå
Les mer