Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Annijor anklager H&M for plagiat. Foto via @knustporselen / Instagram

Motuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland.

– Norsk toppinfluencer går hardt ut mot H&M, og anklager den svenske fast fashion-giganten for å ha kopiert designet hennes.

– Norsk bloggigant får verstingpris for å være best på å få ungdom til å føle seg verst.

– Nå åpner Norges svar den franske konseptbutikken Colette. Målet er å skape og utvikle flere butikker i andre land på sikt, forteller den norske moteprofilen som står bak til Melk & Honning.

Foto: Jakob Landvik for Ganni – via instagram @ganni

– Ganni har lagt sin elsk på norske Jakob. Den norske fotografen har gjort en rekke kampanjer, lookbooks og editorials for det danske suksessmerket.

– Coronaviruset fortsetter å herje, og så langt er nærmere 1700 døde og 70 000 smittet. Også motebransjen påvirkes av virusfrykten med stengte butikker, færre kunder og tomme gater. Nå avlyses internasjonale moteuker som følge av virusfrykten.

– Gjør Phoebe Philo comeback? Ryktene går om at den tidligere Céline-designeren nå lanserer sitt eget motemerke.

– Benetton sparker legendarisk motefotograf etter kontroversielle uttalelser. Fotografen, som står bak noen av 90-tallets mest kontroversielle reklamekampanjer, har de siste årene også fungert som kreativ direktør for den italienske kleskjeden.

– Oscar-utdelingen gikk av stabelen natt til mandag norsk tid. Se motehøydepunktene fra award-sesongens aller største begivenhet.

Les også
9 serier vi vil binge i sommer

Siste saker

Mest lest nå
Les mer