Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Moteuka: Hva har skjedd i motebransjen denne uka?

Kaia

Kaia Gerber i Teen Vogue

Den første arbeidsuka etter sommeren begynte for mange på mandag, og det er ikke alltid like lett å gå tilbake til hverdagen etter noen måneder i sus og dus.

Derfor oppsummerer Melk & Honning de viktigste nyhetene som har preget moteverdenen denne uka:

 

Kanye West får minst like mye oppmerksomhet for hans inntog i motebransjen som han får for musikken sin for tiden. West har forstått at ikke alle hans fans har råd til hans egne kles- og skomerke i samarbeid med adidas, Yeezy, og vil dermed lage rimelige sko som alle kan ha råd til. Denne uken ble det også kjent at Kanye West skal vise Yeezy season 4 under New York Fashion Week 7. september, og at han skal åpne 21 pop-up butikker som skal selge merch fra det seneste albumet «The Life of Pablo».

 

– Streetwear-merket Supreme preger ikke bare garderoben til skatere, men også flere og flere fashionistaer etter at streetwear har tatt av i motebransjen. Denne uka droppet høst/vinterkolleksjonen.

 

Oslo Runway går av stabelen neste uke, og det er høye forventinger til de norske designerne som skal vise sine nyeste kreasjoner. Admir Batlak skal avslutte hele arrangementet på Sentralen, og bringer også visningen ut til folket med enda en visning på Aker Brygge. Holzweiler er en av merkene som har bestemt seg for å ha visningen «off schedule», og Melk & Honning kunne melde at den skal bli holdt på det Ekely, Edvard Munch sitt atelier.

 

– I vår ble det kjent at Victoria Beckham skal lansere sin egen sminkekolleksjon i samarbeid med Estee Lauder. Denne uken fikk man den første titten på sminkeproduktene utviklet av Posh Spice, samt en liten sminkevideo hvor hun viser det fram.

Les også
Bella Hadid er kåret til den mest stilfulle personen på planeten

 

– Det er ikke bare krydderjenta som lanserer sin egen sminkekolleksjon, tatovøren Kat Von D har også inngått et samarbeid med kosmetikkmerket Too Faced.

 

Justin Bieber fenger seg i rekken av kjente fjes som gjør samarbeid med diverse kleskjeder og skal lansere album-merch på eksklusivt på Forever 21.

 

– Den 14-årige datteren til Cindy Crawford, Kaia Gerber, har allerede rukket å bli et hett navn i motebransjen. I et intervju i Teen Vogue åpner mor og datter opp om hvordan Gerber takler motebransjen i såpass ung alder. Kaia Gerber har også denne uken landet sitt første magasincover som hun pryder helt alene.

 

– Kjendisdøtrene er den nye generasjonen av «it-girls», og en annen som har fått stor suksess er datter av reality-stjerna og tidligere modellen Yolanda Hadid, Gigi Hadid. Den eldste i modellsøskenflokken har inngått et designsamarbeid med det amerikanske merket Tommy Hilfiger, og denne uken fikk man en liten sniktitt.

 

Kendall Jenner trenger snart ingen introduksjon, men kan også føres i rekken av kjendisdøtre. Hun fronter septemberutgaven av Vogue og har i den forbindelse svart på 73 spørsmål for det anerkjente magasinet , hvor hun blant annet forteller hvem som er hennes favorittsøster og den verste trenden hun vet om.

 

H&M sitt designsamarbeid med Kenzo har skapt spenning etter at de første bildene ble droppet tidligere i sommer. I dag ble det klart at den norske artisten Anna of The North er en av ambassadørene til samarbeidet, og bringer til verden den fjerde looken.

 

Les også: Denne norske dama jobber for de største motehusene i Paris

Les også
Dette er sesongens mest populære behandlinger hos Timma

 

Siste saker

Mest lest nå
Les mer