Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Moteuka: Hva har skjedd i motebransjen denne uka?

Willow2

Melk & Honning oppsummerer de viktigste motenyhetene i løpet av den siste uka:

 

– I kjølevannet av Oslo Runway har Melk & Honning snakket med noen motepersonligheter om hvilke tanker og meninger de sitter igjen med i etterkant av arrangementet.

 

– Den 15-årige kjendisdatteren Willow Smith er Karl Lagerfeld sin nye muse, og denne uken ble hennes første kampanje for Chanel sluppet, fotografert av designeren selv.

 

Oslo Lufthavn sin nye taxfree-butikk åpnet denne uken, med svær kosmetikk-avdeling.

 

– Det danske motemagasinet Cover tenker i ny baner og skal fra og med 2017 slutte med månedlige utgaver, og heller satse på én i halvåret. Melk & Honning snakket med norske forlagsfolk om fremtiden til motemagasiner på print.

 

– Forrige uke ble det kjent at Lena Dunham og Jemima Kirke fronter den uretusjerte undertøyskampanjen til Lonely, som både har fått positiv og negativ tilbakemelding. Hvis du har lyst til å bli enda mer overbevist av viktigheten til Dunham sitt tiltak til bransjen har Dazed oppsummert de beste argumentene.

 

– Denne uken kunne Melk & Honning melde at til høsten lanserer Blender et butikk-konsept i kjelleren på Eger, med fokus på sportsklær for moteinteresserte.

 

– Det franske motehuset Kenzo, som også er aktuell med et samarbeid med H&M, har i forbindelse med sin nye parfyme laget en festlig reklamesnutt.

 

Anthony Vaccarello, den nye kreative lederen til Saint Laurent, skal sette sitt eget merke på vent for å vie all oppmerksomheten sin til den nye stillingen.

 

– Under forrige helgs MTV Video Music Awards stilte vakre Alicia Keys sminkeløs. Melk har samlet 15 stjerner som ikke er skye for å vise sine naturlige fjes.

Les også
Helgevibber med: Kasper Giraffe

 

– Hvert år rangerer Forbes de best betalte modellene i verden. Årets rangering viser at Instagram-modellene kryper seg opp på toppen av lista, og dermed slår noen av de gamle traverne, slik som Kate Moss.

 

Les også: Dette er de nye hårtrendene: – Nå er det de late norske kvinnene som blir trendy!

Siste saker

Mest lest nå
Les mer