Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bilde via Telegraph Luxury

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland.

– Tidligere denne uken ble det kjent at California nå går et skritt lengre enn mange andre i kampen mot pels. USAs mest folkerike stat forbyr både salg og produksjon av pels.

– Hvert år setter fargeinstituttet Pantone seg ned for å pønske ut hva de tror blir neste års aller mest populære farge. Nå har de fattet sin beslutning – og resultatet får du her.

Kaia Gerber, datteren til supermodellen Cindy Crawford, har de siste årene selv klart å skape seg en suksessrik karriere. Nå åpner hun opp til Vogue om kjendismoren, metoo-bevegelsen og erfaringer i bransjen så langt.

– Printdøden har lenge vært forespeilet, men enda er det mange magasiner å se i bladhyllene i butikkene. Nå er magasinenes lesertall offentliggjort. Dette er vinnerne og taperne blant kvinne- og motemagasinene.

– Norske Rawdah Mohamed har på kort tid klart å slå gjennom både som modell og streetstyle-stjerne. Nå figurerer hun i den nyeste utgaven av Vogue Arabia.

– For kort tid siden ble det kjent at et kinesisk sportsmerke har en større vekst og verdi per aksje enn både Nike og Adidas. Men har du hørt om det? Sjekk selv.

Louis Vuitton har nå åpnet en stor luksusfabrikk i Texas i USA. Donald Trump var på plass for å klippe snoren, noe som har ført til sterke reaksjoner – og en del harselering.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer