Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bilde via Elle Turkey

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland.

Edda Gimnes sine særegne kreasjoner har blitt vist frem i en utstilling på The Met i New York, kjøpt inn av Nasjonalmuseet – og blitt omtalt i Vogue. Denne uken bar en av verdens mest populære rappere et fullt antrekk signert Oslo-designeren.

– For de fleste er det å debutere under moteuken i Paris bare en drøm. Men det var nettopp det norske Silje Lorentzen gjorde nylig da hun åpnet visningen til Givenchy.

Malin Molden er blitt kjent for sin kitchy, knallbongbong-vibbete maksimalisme med tidvise referanser både til Trump og Putin. Denne uken ble hennes nye kolleksjon vist frem i Paris.

Jeenu Mahadevan har på bare få år klart å bli en av tidenes mest suksessrike norske modeller internasjonalt. For få dager siden ble det kjent at han har klart å havne på Business of Fashion sin liste over de mest innflytelsesrike menneskene i motebransjen.

– For fem år siden gikk et bilde av en amerikansk fange viralt på nettet, og han fikk kjapt tilnavnet «Verdens kjekkeste fange». Nå skal han lansere sin helt egen kleskolleksjon – med mange hundre millioner i ryggen.

– Når du trodde det ikke var mulig for Kardashian-Jenner-klanen å starte flere bedrifter, starter de en til. Denne uken lanserte de Kardashian Kloset – der du kan kjøpe klær direkte for den kjente familiens garderober.

– Allerede for to år siden ble det kjent at Virgil Abloh skulle samarbeide med IKEA. Nå er bildene fra interiørsamarbeidet sluppet – og lanseringsdatoen avslørt.

Guccis sjefdesigner Alessandro Michele har gått i baret flere ganger hva gjelder rasisme. Tidligere denne uken svarte han endelig på rasismeanklagene.

Les også
11 danske moteprofiler du bør følge på Instagram

Siste saker

Mest lest nå
Les mer