Moteuka oppsummert

Burberry Holiday. Foto: Alasdair McLellan via Vogue

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland.

– Designerduoen Bstroy får massiv kritikk etter skoleskyting-kolleksjon. Merket viste den under moteuken i New York, og betegnes som neste generasjon innen haute streetwear.

– Designer Demna Gvasalia forlater it-merket sitt Vetements, som han startet i 2014, til fordel for å «utforske nye ting».

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– L’Oreal-topp mener forurensning er «bra for business», i tillegg til Instagram og unge kvinner som ønsker å etterlikne dens filtere. Nå får 63-åringen kritikk for sine uttalelser.

– Kanye West setter en stopper for Kim Kardashians sminking av datteren North (6). Datteren av superparet skal ha fått lip kits fra tante Kylie Jenners’ Kylie Cosmetics, og nå har han fått nok.

– «Du vil aldri lykkes i denne bransjen som lesbisk», ble toppmodell fortalt av MeToo-anklaget filmprodusent. Nå snakker hun ut om Weinstein-skandalen.

– Svensk motekjede lanserer samarbeidskolleksjon med Lee. Sammen har de tatt et dypdykk i det ikoniske merkets 130 år gamle arkiv, og har latt seg inspirere av 90-tallets ungdomskultur.

– Nå er Victoria Beckhams makeup-linje her. Produktene er fri for skadelige parabener og silikon, og merket sikter etter å ha kun bærekraftig emballasje.

– Kosmetikkjede stenger dørene i solidaritet med den pågående klimakrisen. Dette i forbindelse med den globale klimastreiken.

– Sjefsdesigner Jens Werner er ferdig etter bare to år i J. Lindeberg. Han har tidligere jobbet med både Adidas og Tory Burch sin sportslinje.

– Kultserien «Friends» feirer sitt 25-årsjubileum i år, og i den forbindelse hyller Ralph Lauren en av karakterene med ny kolleksjon. Gjetter du hvem?

Artikkelen fortsetter under annonsen