Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bilde via Fashioneditorials.com

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland:

– For andre året på rad valgte Rihanna en norsk danser som modell til sitt Savage x Fenty-undertøysshow.

– Det har lenge vært kjent at forholdene hos fabrikkene i Bangladesh er kritikkverdige. Nå har de europeiske kleskjedene som produserer klær i det asiatiske landet signert en ny avtale.

– Det er ingen hemmelighet at Off-White-grunnlegger og Louis Vuitton-designer Virgil Abloh har mange baller i luften. Det kan fort bli for mye. Nå må han – på oppfordring fra legen – ta en pause fra det hele.

– Med en årslønn på 202 millioner norske kroner var Kendall Jenner fjorårets best betalte modell. Men catwalken har hun forsøkt å holde seg unna – frem til nå.

– Karl Lagerfeld gikk bort i februar i år. Likevel har han ting på gang post-morten. Nå lanserer han nemlig en kolleksjon sammen med makeup-gigant.

– London Fashion Week er nå i full gang. Men ikke alle er like fornøyd med det; miljøaktivistene i Extinction Rebellion har truet med å torpedere hele eventet.

– De fleste forbinder kanskje Marimekko med fargerike kjoler og bluser dekorert med retro blomstermønstre. Nå lanserer likevel det finske merket en unisex streetwear-kolleksjon

Les også: Slik har det gått med nye Moods of Norway

Les også
Hårfrisyrer som passer perfekt til bunad (og andre antrekk) på 17. mai

Siste saker

Mest lest nå
Les mer