Bilde via Vogue Portugal

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste nyheter.

Den norske klesprodusenten Helly Hansen har kikket i arkivet og latt seg spesielt inspirere av workwear og tidlig 2000-tall til sin nyeste kolleksjon. Bildene fikk du se først hos Melk & Honning denne uken.

Cavour har satset friskt med hele tre butikker på henholdsvis Vikaterassen, Skøyen og i Rådhuspassasjen i sentrum. I september åpner konseptet Cavour Woman, med videre planer om ekspandering neste år.

Tidligere i år erklærte det danske smykkemerket Dyrberg/Kern seg konkurs. Men nå ser det ut til at skuta er snudd; De to designerne som startet merket har nemlig kjøpt tilbake rettighetene, og vil gi merket et nytt liv.

Skandalene har stått i kø for Victorias Secret de siste årene. Tidligere i sommer ble det kjent at det storslagne årlige showet er blitt avlyst. Nå anklages den amerikanske undertøysgiganten også for kopiering.

via GIPHY

For få måneder siden kunne Chanel avsløre at de har planlagt å vise sin Cruise-kolleksjon 2020 i Hong Kong den 6. november. Men nå kan de store, pågående demonstrasjonene i staten sette en stopper for dette.

Millie Bobby Brown, kanskje aller best kjent fra serie-suksessen Stranger Things, er i sin unge alder også blitt et mote- og skjønnhetsikon. Nå er det blitt kjent at hun skal lansere sitt eget skjønnhetsmerke.

Med stadig større fokus på både bærekraft og mote for fremtiden må også de store luksusmotehusene forsøke å holde tritt. Flere av dem sliter med å nå sine tidligere mål, samtidig som en rekke av dem nå inngår nye bærekraftplaner.

Det går sjeldent lang tid mellom Diet Pradas Kardashian/Jenner-poster. Denne uken var det Kylie Jenner som ble anklaget for kopiering av denne årvåkne motevaktbikja på Instagram.

Zara er fremdeles verdens største kleskjede. Tidligere denne uken ble det likevel kjent at de har hatt nok et kriseår i Norge.