Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
stine goya
Foto: Stine Goya

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland.

Varner kjøper svensk nettbutikk for gatemote. Det er den norske motegigantens tredje store oppkjøp på kort tid, og med det fortsetter de sin satsning på unge forbrukere.

Siden 2014 har Diet Prada hatt rollen som motebransjens vaktbikkje på Instagram. Duoen bak utfordrer den tradisjonelle motepressen, men uten at det er veldig lønnsomt. Har Diet Prada egentlig livets rett?

Ganni legger bak seg sitt hittil beste år med rekordoverskudd og åpner sine første butikker i USA. Nå åpner også dørene til det danske suksessmerkets første London-butikk.

Under moteuken i København ble Stine Goya trukket frem som beste showet av Vogue Runway. Melk & Honning tok en prat med den danske it-designeren om suksessen, den nye kolleksjonen og hvordan det var å se Michelle Obama i hennes design.

Det er gode penger i erkefransk luksus. Familiene som eier Chanel og Hermès kan nemlig le hele veien til banken. De er blant verdens rikeste familier.

Britiske Mulberry har åpnet dørene til sin nye butikk i Oslo etter å ha vært på flyttefot fra Akersgata der de åpner allerede i 1991.

Tom Wood lanserer samarbeid med Røros Tweed. Det helnorske samarbeidet lanseres blant annet på det japanske markedet.

Retail-markedet sliter, og også kjedegigantene må ruste seg for fremtiden. Nå stenger H&M og Zara flere butikker for å satse ytterligere på netthandel.

September-utgaven anses fortsatt som den kanskje viktigste for de internasjonale motemagasinene. Her er årets utgaver.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer