Bottega Veneta SS'19-kampanje - Med norske Kaya Wilkins

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland.

– De siste årene har H&M lansert det ene designersamarbeidet etter det andre. Nå kommer fast fashion-giganten med en eksklusiv kolleksjon i samarbeid med en av 60-tallets mest populære designere.

– I tråd med den store, pågående 90-tallstrenden har både nesering og piercing i brystvortene blitt populært. Nå kan det se ut til at en hakket mer harry variant – nemlig øyenbrynspiercingen – også er på vei tilbake. I alle fall om man skal la seg inspirere av Justin Bieber.

– Han gikk fra å selge slips i Bronx, til å bli en av verdens mest kjente designere; Nå kommer dokumentaren om Ralph Laurens liv. Selv skal han ha uttalt «Jeg er amerikansk kultur».

– For fire år siden startet det svenske ekteparet Elin Kling og Karl Lindman det superhippe klesmerket Toteme. Nå åpner de to opp om jobb, familieliv og valget om å flytte hjem fra New York i et eksklusivt intervju med svenske Elle.

Grunnleggerne av Toteme, Karl Lindman and Elin Kling, via The Last Magazine

– Ifølge en ny undersøkelse innrømmer 71 prosent av amerikanske ungdommer og 84 prosent av kinesiske ungdommer å ha kjøpt falske varer. De unnskylder det med at de «ikke har råd til den livsstilen de egentlig ønsker seg».

– Moteinteresserte fikk nærmest hjertesorg da designer Phoebe Philo annonserte at hun ville gi seg som kreativ direktør for det franske motehuset Celine. Nå mener mange at Bottega Veneta kanskje kan bli det nye Celine.

–Det siste året har undertøysgiganten Victoria’s Secret støtt på flere humper i veien, og fjorårets show hadde det dårligste seertallet noensinne. Nå er det blitt gjort kjent at årets show avlyses. Det var Victoria’s Secret-modell Shanina Shaik som avslørte dette.

– Nylig ble «Instagram Rich List» over verdens best betalte influencere publisert. Der troner Kylie Jenner på toppen. Hun forbigår dermed storesøster Kim Kardashian. Og det er ikke akkurat småtteri hun tjener per post.

– Mangfold er de siste årene blitt superviktig i en rekke bransjer, men noen ser ut til å henge igjen i fortiden; Naomi Campbell kunne denne uka fortelle at hun og venninnen ikke fikk komme inn på et event under filmefestivalen i Cannes, på grunn av hudfargen.

Karl Lagerfeld gikk bort tidligere i år i en alder av 85 år. Nå ser det ut til at kostymeinstituttet ved The Met i New York er i ferd med å planlegge en stor utstilling dedikert til den avdøde designeren.