Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
En kvinne som ligger i et basseng fullt påkledd i moteklær
Bilde fra moteserie i V Magazine

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland.

Champs-Élysées er en ikonisk gate i hjertet av Paris, men det er ikke til å stikke under stol at den har blitt svært turistifisert og preget av kjedebutikker de siste årene. Nå forsøker man å endre dette – og Dior er blant de første til å åpne en svær, luksuriøs butikk her nå.

Kjendisfotografen Marcus Hyde, som blant annet har tatt bilder av Kim Kardashian og Ariana Grande, skal ha forsøkt å presse en ung kvinne til å sende nakenbilder av seg selv. Motevaktbikja @diet_prada gikk sterkt ut mot fotografen, og dagen etter støttet også Ariana Grande kvinnen via Insta Stories – om enn noe mellom linjene.

– 19-år gamle Elise By Olsen har til tross for sin unge alder allerede rukket å grunnlegge og være redaktør for to magasiner, gjøre en TED-talk og samarbeide med store merker som Gucci. Denne uken ble det kjent at hun er blitt valgt ut til å være gjesteredaktør for Another Magazine.

– De siste årene har flere butikker og merker måtte se seg slått av den spådde retaildøden i USA. Nå er det det luksuriøse varemagasinet og Sex & The City-favoritten Barneys i New York som sliter med å få hjulene til å gå rundt.

– Romantikken blomstrer i Paris, noe Balenciaga har brukt til sin fordel i motehusets AW19/20-kampanje. De har nemlig hanket inn helt ekte parisiske kjærestepar, både av samme og motsatt kjønn, til sin nye kampanje.

– I forbindelse med det som skulle vært 112-årsdagen til Frida Kahlo har The Frida Kahlo Foundation og den amerikanske kosmetikkkjeden Ulta gått sammen om å lage en sminkelinje. Nå refses de på nett for å ha photoshoppet bort monobrynet hennes.

Les også
Slik var Italia-bryllupet til Kourtney Kardashian og Travis Barker

– Tidligere i år ble det kjent at motehuset Sonia Rykiel hadde søkt om konkursbeskyttelse fra den franske handelsdomstolen, etter mange år med minkende relevanse og salgstall. Nå er leken dessverre helt over for det legendariske franske motehuset.

Roberto Cavalli, på den annen side, får hjelp fra et noe uventet hold; En eiendomsmeglermogul i Dubai har nemlig kjøpt opp det italienske merket. Dermed reddes de fra konkurs.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer