Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bilde via Elle Turkey

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland.

–  I en tid der forbrukernes interesse for nettshopping er stadig økende, har likevel H&Ms valg om å ikke legge inn støtet på nett gjort at de både har mistet noe av sin relevanse – og sett en minkende omsetning. Nå gjør de store endringer, både i butikkene og på nett.

Millie Bobby Brown har blitt en internasjonal superstjerne gjennom rollen i tv-serien Stranger Things. Nå er det blitt kjent at 15-åringen har innledet et samarbeid med et av verdens mest populære populære skomerker.

Louis Vuitton har denne sommeren åpnet en egen utstilling i Los Angeles, og den er av det virkelig fotogene og Insta-vennlige slaget; Fasaden på bygget der utstillingen holdes er oransje og rosa, som i en solnedgang.

– Popstjerne, låtskriver, prisvinnende skuespiller, antropolog, aktivist og designer. Nå kan Lady Gaga også adde skjønnhetsguru til listen over titlene hennes. Denne uken ble det nemlig kjent at hun lanserer Haus Laboratories, et splitter nytt skjønnhetsmerke.

– Denne uken slapp kvinnemagasinet KK Årets solspesial. Forsidebildet er av en blond kvinne som har en liten føflekk på høyre arm. Og det er her KK har gjort noen interessante grep; for når denne føflekken på forsiden kommer i direkte sollys vil den utrolig nok bli større.

KKs nye magasinforside

– Det er sjeldent stille rundt Kim Kardashian. For kort tid siden raste kritikken etter det ble kjent at hun hadde valgt å kalle hold-in undertøymerket sitt Kimono – noe hun senere valgte å gå tilbake på. For få dager siden ble hun anklaget for solbrille-kopiering.

Les også
Interiørekspertenes beste tips til sommerlig borddekking

– Det ble nylig kjent at en kinesisk businessmann hadde kjøpt en digital kjole i gave til sin kone, til hele 80 000 kroner. Nå snakker mange om at digital mote kan bli kjempestort i årene som kommer – og en løsning på bruk og kast-mentaliteten.

–  Selv om det var musikken Kanye West først og fremst ble kjent for, er det likevel bidraget hans til sneaker-verdenen med Yeezys som for mange står som hans største bragd. Nå har merket nådd nye høyder, ettersom verdien nå har oversteget hele 1 milliard dollar.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer