Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland. 

– 17 år gamle Billie Eilish er stemmen bak noen av de største hitsene akkurat nå. Som en av de nye kampanjemodellene for Calvin Klein avslørte hun tidligere denne uken hvorfor hun alltid går i store klær.

– For kort tid siden ble Kylie Jenners hudpleieprodukter lansert. Denne uken møtte hun på massiv kritikk etter å ha postet en video på Instagram der hun anbefaler folk å bruke en valnøttskrubb i fjeset hver eneste dag.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Den svenske high street-kjeden Gina Tricot lanserer nå utleie av klær. Med Rent Your Party Outfit skal kundene kunne leie antrekk fra kleskjeden i et par dager før de returnerer det.

– I desember i fjor stormet det rundt den russiske designeren Gosha Rubchinskiy etter at han skal ha sendt upassende meldinger til en 16 år gammel gutt. Denne uken svarte han endelig på anklagene.

– Det danske suksessmerket Ganni har vært et økonomisk eventyr, og selskapet kan melde om rekordomsetning. Nå åpner Ganni sine første butikker i USA, nærmere bestemt i New York og Los Angeles til høsten.

– Like før jul i fjor ble det klart at det norske brillemerket Kaibosh var slått konkurs – for andre gang. Men i år ble det kjent at de er blitt reddet fra konkurs igjen. Nå er det blitt kjent at de satser i hovedstaden nok en gang – og at de om kort tid åpner ny butikk.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Tradisjonen tro er det til høsten klart for en ny runde med gjestedesignersamarbeid hos H&M. Under Amfar-gallaen i Cannes torsdag avslørte H&M hvem som er årets he gjestedesigner.

– For knappe to uker siden ble det bekreftet at Rihanna skulle starte sitt eget luksusmerke under LVMH-paraplyen. Mandag ble den første sniktitten på superstjernens kolleksjon sluppet, og et par dager senere slapp alle bildene fra kolleksjonen.

– De siste årene har flere merker, designere og motehus, men også hele moteuker og byer valgt å ta avstand fra bruk av pels.  Onsdag kom nyheten om at Prada-gruppen nå sier nei til pels etter samtaler med Fur Free Alliance. 

Hovedbilde via Ganni x MyTheresa SS’19