Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland. 

– Forrige uke lanserte gründer, skuespiller og designer Jenny Skavlan sin nyeste smykkekolleksjon for David-Andersen. Nå får hun og den norske gullsmedkjeden kritikk for det mange mener er kopiering av en annen norsk smykkedesigner.

Moteuken i New York har gått fra å være en av de største og viktigste av de internasjonale moteukene til å bli stadig mindre relevant. Nå vil CFDA ta grep, og korter ned den amerikanske moteuken.

Holzweiler har gjort stor suksess internasjonalt de siste årene, med god hjelp fra kjendiser som er blitt spottet i plagg fra merket. Nå lanserer de en samarbeidskolleksjon med den norske artisten Emilie Nicolas.

– Den franske luksusgruppen Kering, som eier merker som Saint Laurent og Gucci, annonserte nylig at de vil skjerpe sin dyrevelferdsstandard globalt.

Ganni har de siste årene blitt influencernes store favoritt, og derfor vært å se overalt både på sosiale medier og under de internasjonale moteukene. Nå utvider det danske merket ytterligere med det som er deres første veskekolleksjon.

– Det norske motemerket Envelope1976, debuterer nå internasjonalt med lansering hos luksusnettbutikken Net-a-Porter og åpner i sommer opp for nettsalg for resten av Europa, Asia og USA. Det er bare et år siden moteprofil Celine Aagaard startet det mer bærekraftige motemerket.

Hovedbilde via David Andersen

Siste saker

Mest lest nå
Les mer